ΙnStyle Greece-Κλέλια Ανδριολάτου: Όλα όσα θα διαβάσουμε στο νέο τεύχος InStyle
Κλέλια Ανδριολάτου κοντινό στο πρόσωπό της
Credit: InStyle Greece

Το περιοδικό InStyle Φεβρουαρίου κυκλοφορεί στα περίπτερα στις 28 Ιανουαρίου μαζί με την εφημερίδα Realnews.

Ένα τεύχος αφιερωμένο στην δύναμη του έρωτα, την αξία της αγάπης, στη μόδα και σε όλα εκείνα που κάνουν την καρδιά μας να χτυπά δυνατά. Τα πρόσωπα που μας εμπνέουν αυτό το μήνα είναι πολλά και διαφορετικά. Σε κάθε ένα από αυτά βρίσκουμε και από κάτι για να μας παρασύρει.

Η πρωταγωνίστρια του Maestro, Κλέλια Ανδριολάτου, λίγο πριν από την πρεμιέρα της στο Θέατρο Τέχνης, φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του νέου τεύχους μας και μαζί της ανεβάζουμε το volume των συναισθημάτων στο κόκκινο γιορτάζοντας τον Άγιο Βαλεντίνο. Μιλάμε για τον έρωτα και το ενδεχόμενο της απώλειας που εμπεριέχει, για το «για πάντα», για τη δυναμική που κρύβει μέσα του.

Κάνουμε μια απολαυστική συζήτηση με τη Μαρία Καλλιμασιά, την επί 34 χρόνια διευθύντρια του περιοδικού Beauté. Μια γυναίκα που αποστρέφεται το εύκολο, αγαπά την αποτελεσματικότητα των χαμηλών τόνων και πιστεύει πως η υπερβολή οδηγεί σε λάθη.

Με αφορμή την παράσταση The Doctor, που σπάει κυριολεκτικά ταμεία φέτος, μιλάμε με την ηθοποιό Νίκη Σερέτη για επιθυμίες, στόχους, όρια, αλλά και τη δύναμη που έχει ένα τεράστιο «θέλω».

Γεώργιος Θησέας Καράμπελλας, με το μοναδικό του στιλ και την πολυδιάστατη προσωπικότητά του, μας υποδέχεται στο Fondazione, που ανοίγει πλέον τις πόρτες του στο κοινό.

Και, φυσικά, μόδα! Εντυπωσιακά outfits για να αντιμετωπίσουμε τις χαμηλές θερμοκρασίες με στιλ, αλλά και fashion items που θα μας ντύσουν για τον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου, σε ένα ραντεβού με τον «Άγιο Βαλεντίνο» μας! Ολοκληρώστε την εμφάνιση με ένα γήινο μακιγιάζ που εκπέμπει λάμψη υγείας και αναδεικνύει υπέροχα τα χαρακτηριστικά σας.

Στις σελίδες του InStyle Greece θα βρείτε όλες τις updated προτάσεις για να εκφράσετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Πιο αναλυτικά…

Φυσικά όμορφη, δυναμικά εργατική, απόλυτα πειθαρχημένη, απολαυστικά ταλαντούχα. H πρωταγωνίστρια του Maestro, Κλέλια Ανδριολάτου, ετοιμάζεται να μας δείξει την κωμική της πλευρά στο Θέατρο Τέχνης.

κλέλια ανδριολάτου εξώφυλλο instyle
Credit: InStyle Greece/ Φωτογραφίες: Νικόλας Μάστορας, Styling: Στέφανος Ζαούσης, Μακιγιάζ-Μαλλιά: Freddy Kalobratsos, Βοηθός styling: Ιρις Καρύδη, Βοηθός φωτογράφου: Ελίνα Βήττα, Βοηθός μακιγιάζ-μαλλιά: Joanna Stella Papathanasiou

Το δύσκολο «πριν» δημιούργησε ένα υπέροχο «τώρα». Το κλειστό παιδί μεταμορφώθηκε σε μια αμαζόνα που ξέρει πώς να κατακτά τους στόχους της. Η Νίκη Σερέτη επέλεξε να γίνει ευτυχισμένη και τα έχει κατάφερει. Με σύμμαχο το θέατρο και την προσωπική δουλειά.

νίκη σερέτη ροζ πουκάμισο
Credit: InStyle Greece/ Φωτογραφίες: Ρούλα Ρέβη, Styling: Ναταλία Μπαλτά, Μακιγιάζ-Μαλλιά: Παναγιώτης Καρακάσης, Βοηθός φωτογράφου: Ολίνα Κατσαρή

Μια υπέροχη κουβέντα και ένα ταξίδι στον χρόνο με τη Μαρία Καλλιμασιά, την επί 34 χρόνια διευθύντρια του περιοδικού Beauté.

μαρία καλλιμασιά με πλεκτό
Credit: InStyle Greece/ Φωτογραφίες: Νικόλας Μάστορας, Styling: Μάριος Κυπριώτης, Μιχάλης Τσούκας, Μακιγιάζ-Μαλλιά: Παναγιώτης Καρακάσης, Βοηθός styling: Στέργιος Σχοιναράκης, Βοηθός φωτογράφου: Ελίνα Βήττα

Η Emma Stone κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα και βαδίζει περήφανα προς το κόκκινο χαλί των Oσκαρ. Μια Αμερικανίδα σταρ που ωρίμασε σε μια ατρόμητη, χαρισματική, ανεξάντλητου ταλέντου πρωταγωνίστρια. Μια ερωτεύσιμη μούσα που κάθε άλλο παρά «poor thing» είναι…

έμα στόουν γαλάζιο φόρεμα
Credit: InStyle Greece/ Getty Images/Ideal Image

Ο peripatetic concept maker Γεώργιος Θησέας Καράμπελλας είναι larger than life, αλλά και ταπεινός. Είναι ένας από εμάς, αλλά θέλουμε και να του μοιάσουμε.

γιώργος θησέας καράμπελας στο fondazione
Credit: InStyle Greece / Φωτογραφία: Νίκος Μαλιάκος

Fashion Editorials

Σε αντίθεση με το νούμερο στα ρούχα, το μέγεθος στα αξεσουάρ, στα μοτίβα και στα πανωφόρια αυτήν τη σεζόν παίζει ρόλο. Όσο μεγαλύτερα, τόσο το καλύτερο!

μοντέλο με μαύρα ρούχα
Credit: InStyle Greece / Creative director & φωτογράφος: Levin Lee, Styling: Jacqueline Denise Tamm, Μοντέλο: Dana Niemann (PARS Management), Μακιγιάζ-Μαλλιά: Anne Versin, Βοηθός φωτογράφου: Victoria Li, Βοηθός μακιγιάζ-μαλλιά: Lara Schingen

Η βασίλισσα της σεζόν έχει μια εγγενή φυσικότητα όταν φοράει τα πιο statement ρούχα και όταν παίζει με τους όγκους, τις υφές και τα στιλ.

μοντέλο με πράσινο φόρεμα
Credit: InStyle Greece/Φωτογραφίες: Liz van Campenhout, Styling: Luna Michel, Marc Juan Comunicación: Fashion Agency, Μοντέλο: Nouk (Bloom Management) Μακιγιάζ-Μαλλιά: Iris Zuidema, Βοηθός styling: Justin Rahantoknam

Οι Άλπεις γίνονται σημείο αναφοράς και στο ραντάρ μας μπαίνει το après-ski στιλ. Είτε είστε φαν των χειμερινών σπορ είτε όχι, είναι καλό να είστε ενημερωμένες.

μοντέλο με καπέλο
Credit: InStyle Greece/Φωτογραφίες: Camellia Menard, Creative director & stylist: Etienne Jeanson, Marc Juan Comunicación: Fashion Agency, Μοντέλο: Clémence, Navarro Bastin
κλέλια ανδριολάτου εξώφυλλο instyle
Credit: InStyle Greece
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα