Νέο “χτύπημα” από τους Simpsons – Δείτε τι είχαν προβλέψει

Στην ποπ κουλτούρα επικρατεί η αντίληψη ότι στη δημοφιλή σειρά animation «The Simpsons» έχουν γίνει προβλέψεις για πολλά σημαντικά γεγονότα.

Τώρα, οι θαυμαστές της πιστεύουν ότι η πιο πρόσφατη πρόβλεψη είναι το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον τραγουδιστή και ράπερ Bad Bunny, ο οποίος διοχέτευσε την οργή του σε κινητό τηλέφωνο θαυμάστριάς του.

Την περασμένη εβδομάδα ο ράπερ από το Πουέρτο Ρίκο άρπαξε το τηλέφωνο μίας θαυμάτριάς του και το πέταξε σε νερό, όταν εκείνη τον πλησίασε, προσπαθώντας να βγάλει μία selfie.

Το επεισόδιο, που συνέβη στη Δομινικανή Δημοκρατία, καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο στη συνέχεια έγινε viral στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να προκληθούν αντιδράσεις.

Ο Bad Bunny, με ανάρτησή του στο Twitter, υπερασπίστηκε τον εαυτό του ισχυριζόμενος ότι παραβιάστηκε ο προσωπικός χώρος του.

«Το άτομο που θα έρθει κοντά μου για να μου πει ένα γεια, να μου πει κάτι ή απλώς να με συναντήσει, θα έχει πάντα την προσοχή και τον σεβασμό μου. Όσοι έρθουν να μου βάλουν ένα καταραμένο τηλέφωνο στα μούτρα, θα το θεωρήσω ως ασέβεια και θα το αντιμετωπίσω όπως πρέπει», έγραψε.

Οι θαυμαστές παρατήρησαν ότι το μουσικό βίντεό του για το τραγούδι του καλλιτέχνη «Te Deseo Lo Mejor», το οποίο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2021, προμήνυε κάπως το περιστατικό. Το μουσικό βίντεο είναι μία συνεργασία με τους Simpsons και σε μία σκηνή ο Bad Bunny παίρνει το τηλέφωνο του πρωταγωνιστή της σειράς Χόμερ Σίμσον και το καταστρέφει.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα