Chris Ledesma: Πέθανε ο θρυλικός μουσικός επιμελητής των Simpsons
Πλάνο από βίντεο/The Simpsons/Ιnstagram

Σε ηλικία 64 ετών έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός μουσικός επιμελητής των Simpsons, Chris Ledesma, με τους υπεύθυνους της κωμικής σειράς κινουμένων σχεδίων να αποτίει φόρο τιμής στον “ευγενικό” και “ταλαντούχο” άνδρα.

Ο Chris είχε δουλέψει στους Simpsons από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε η σειρά το 1989 και δούλεψε σε κάθε επεισόδιο για 33 χρόνια έως ότου παραιτήθηκε τον Μάιο του 2022.

Η σειρά απέτισε φόρο τιμής στον αείμνηστο μουσικό επιμελητή της στο τελευταίο της επεισόδιο καθώς στους τίτλους έπεσε η επιγραφή: “Στη μνήμη του Chris Ledesma”.

Tο συγκινητικό μήνυμα εμφανίστηκε κάτω από μια φωτογραφία της μορφής του Chris, σαν κινούμενο σχέδιο, να κάθεται στον εμβληματικό καναπέ των Simpsons δίπλα στον Homer, τη Marge, τη Lisa, τη Maggie και τον Bart.

Μία από τους συγγραφείς της σειράς, η Carolyn Omine έγραψε σε ανάρτησή της στο twitter: “O Chris Ledesma ήταν ένας γλυκός άνδρας που αγαπούσε τη δουλειά του και ήταν πραγματικά πολύ καλός σ’ αυτήν. Μας λείπει”.

Ο νέος μουσικός επιμελητής Jake Schaefer είπε: “Το πάθος του Chris Ledesma για τη μουσική και για τους The Simpsons ήταν μια έμπνευση.

Είμαι ευγνώμων για τον χρόνο που πέρασα μαζί του φέτος. Ήταν ένας μεγάλος μέντορας και ένας γνήσιος άνθρωπος. Η καρδιά μου είναι στην οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη, Chris

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα