Νεκρός ο ράπερ Half Ounce – Δέχθηκε φονική επίθεση ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο με την έγκυο γυναίκα του
instagram

Νεκρός είναι ο ράπερ Half Ounce έπειτα από πυροβολισμούς που δέχθηκε ενώ περπατούσε σε δρόμο του Λος Άντζελες.

 Το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι ένα από τα παραρτήματά του “έλαβε αρκετές κλήσεις για πυροβολισμούς, με έναν άνδρα να ουρλιάζει στη South New Hampshire Avenue” γύρω στις 11.30 το βράδυ τοπική ώρα. Στο σημείο έφθασε περιπολικό και ασθενοφόρο, ενώ το θύμα είχε δεχθεί φονική επίθεση μπροστά από ένα συγκρότημα διαμερισμάτων. Ο θάνατός του διαγνώστηκε στο σημείο. Ο ύποπτος διέφυγε με ένα SUV και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του. Φέρεται ότι είναι άνδρας αφροαμερικανικής καταγωγής που φορούσε μαύρα ρούχα.

Το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε στο PEOPLE ότι το θύμα είναι ο 32χρονος Latauriisha O’Brien, γνωστός ως ράπερ Half Ounce.

Αστυνομικές πηγές είπαν στο Fox 11 του Λος Άντζελες ότι ο O’Brien περπατούσε στον δρόμο με έναν φίλο του όταν δέχθηκε τους πυροβολισμούς. Ένα SUV τους πλησίασε με κάποιον στη θέση του συνεπιβάτη να ανοίγει πυρ κατά του ράπερ και του φίλου του, ο οποίος έφυγε τρέχοντας από το σημείο. Οι Αρχές προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος ήταν αυτός ο φίλος μαζί με τον ράπερ αλλά και γιατί οι δύο άνδρες βρίσκονταν στην περιοχή όταν έπεσαν από 7 έως 30 σφαίρες.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο O’Brien μιλούσε στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του, που είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί τους, όταν τους πλησίασε το SUV. Άκουσε τους πυροβολισμούς και έσπευσε στο σημείο, σύμφωνα με το Fox 11. Ο O’Brien είχε δύο γιους, εννέα μηνών και δύο ετών και μία 8χρονη κορούλα. Η γυναίκα του θα γεννήσει το τέταρτο παιδί τους τον Μάρτιο του 2023.

Στην τελευταία του ανάρτηση στο instagram προωθούσε το νέο του single που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα