Ναταλία Γερμανού: Αποχώρηση “βόμβα” από την εκπομπή της – Το σχόλιο της παρουσιάστριας
Credlit: natalia_germanou/Instagram

Η εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται” που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού σημείωσε μεγάλη επιτυχία και αυτή την τηλεοπτική σεζόν, με συνέπεια να πάρει το “πράσινο φως” και για την επόμενη. Η παρουσιάστρια στην τελευταία εκπομπή ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της και με εξαίρεση τον Χάρη Λεμπιδάκη που θα βρίσκεται στην “Super Κατερίνα”, ανανέωσε το ραντεβού της για τον Σεπτέμβρη με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, την Εβελίνα Νικόλιζα, την Ναταλία Αργυράκη, τον Δημήτρη Πανόπουλο, τον Γιάννη Κορδώνη και τον Χρήστο Κούτρα.

Εκεί, λοιπόν, που όλα έδειχναν ότι δεν δεν θα υπήρχε καμία άλλη αλλαγή στην ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αποχώρησε ξαφνικά ο παραγωγός Άγγελος Σακελλαρίου, ο οποίος ήταν ένας από τους στενούς συνεργάτες της Ναταλίας Γερμανού για αρκετά χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άγγελος Σακελλαρίου δεν τα βρήκε με την εταιρεία παραγωγής και γι’ αυτό αποφάσισε να αποχωρήσει, κάτι που έκανε γνωστό με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

“Τι θα κάνω χωρίς εσένα; Παραγωγάρα μου ευχαριστώ για όλα”, σχολίασε η Ναταλία Γερμανού κάτω από την ανάρτηση του πρώην πλέον συνεργάτη της.


Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα