Μουντιάλ 2022: Με Shakira, Dua Lipa και BTS η τελετή έναρξης στο Κατάρ

Απομένουν 37 ημέρες για την… εκκίνηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ (20/11-18/12) και φυσικά την τελετή έναρξης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου (19:00) στο στάδιο «Αλ Μπαΐτ» της πόλης Κορ, ωστόσο παραμένει ακόμη άγνωστο ποιοι θα είναι οι τραγουδιστές που θα υποδεχθούν τους φιλάθλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Total Reporter”, τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα της Βαρκελώνης “Mundo Deportivo”, η FIFA φαίνεται να έχει επιλέξει την Κολομβιανή τραγουδίστρια Shakira, την Βρετανίδα συνάδελφό της, , Dua Lipa και το ανδρικό ποπ συγκρότημα από τη Νότια Κορέα BTS.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Shakira θα εμφανιστεί σε τελετή έναρξης ή λήξης Μουντιάλ, αφού είχαν προηγηθεί εκείνες στα Παγκόσμια Κύπελλα που διοργάνωσαν Γερμανία (2006), Νότια Αφρική (2010) και Βραζιλία (2014).
Μάλιστα, εκείνο της Νότιας Αφρικής, στο οποίο η Ισπανία κατέκτησε το τρόπαιο, έγινε η αφορμή να «γνωρίσω τον άνδρα της ζωής μου», όπως είχε πει αργότερα η ίδια αναφερόμενη στον Gerard Piqué , με τον οποίο χώρισε πρόσφατα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα