Moonbin: Σοκ στην K-pop – Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο 25χρονος σταρ των Astro
Credit: moon_ko_ng/Instagram

Σοκ στην K-pop καθώς έφυγε από τη ζωή το μέλος του γνωστού νοτιοκορεατικού συγκροτήματος των Astro, Moonbin, στα 25 του χρόνια.

Οι Αρχές δήλωσαν στο κορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap News ότι ο τραγουδιστής, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Moon Bin, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Γκανγκνάμ-γκου της Σεούλ, γύρω στις 8:10 μ.μ. τοπική ώρα την Τετάρτη.

Εικάζεται ότι αιτία θανάτου είναι η αυτοκτονία, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως ακόμη.

Η δισκογραφική εταιρεία του Moonbin, Fantagio, εξέδωσε ανακοίνωση στο Twitter την Τετάρτη επιβεβαιώνοντας τον θάνατό του.

Πρώτα απ’ όλα, ζητούμε συγγνώμη για τη θλιβερή και σπαρακτική είδηση”, ξεκινούσε η ανάρτηση, σε ελεύθερη μετάφραση. “Στις 19 Απριλίου, το μέλος Astro Moonbin μας άφησε ξαφνικά και έγινε ένα αστέρι στον ουρανό

Η ανακοίνωση σημείωνε ότι οι συγγενείς του Moonbin και όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί του, συμπεριλαμβανομένων των μελών του συγκροτήματος, Cha Eun-woo, Rocky, Yoon San-ha, MJ και Jinjin, “θρηνούσαν βαθιά τον εκλιπόντα με μεγάλη θλίψη και σοκ.”

Η ομάδα ζήτησε από τους θαυμαστές να “απέχουν από κερδοσκοπικές και κακόβουλες αναφορές, ώστε η οικογένεια που πενθεί, η οποία είναι βαθιά θλιμμένη από την ξαφνική θλιβερή είδηση, να μπορεί να μνημονεύσει και να χαιρετίσει ευλαβικά τον εκλιπόντα.” Η κηδεία θα γίνει “όσο πιο ήσυχα γίνεται” και θα παρευρεθούν μόνο μέλη της οικογένειας, φίλοι και συνάδελφοι, αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση.

Οι θαυμαστές του έσπευσαν στα social media να εκφράσουν τη θλίψη και το σοκ τους, ενώ ένας χρήστης του twitter υπογράμμισε τη σειρά αυτοκτονιών που μαστίζουν την κοινότητα της K-pop τα τελευταία χρόνια: “Ως παλιός Kpoper μισώ την kpop πια. Αισθάνομαι ότι αυτές οι κακές μέρες που είχαμε στο παρελθόν επαναλαμβάνονται ξανά… R.I.P. #Moonbin”

Το αστυνομικό τμήμα Γκάνγκναμ της Σεούλ ανέφερε ότι στις 19 Απριλίου, περίπου στις 8:10 μ.μ., ο Moonbin βρέθηκε νεκρός στην κατοικία του στην περιοχή Gangnam της Σεούλ από τον μάνατζέρ του, ο οποίος κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Η αστυνομία δήλωσε: “Φαίνεται ότι ο Moonbin έβαλε τέλος στη ζωή του”, προσθέτοντας: “Αυτήν τη στιγμή συζητάμε το ενδεχόμενο διενέργειας νεκροψίας για να προσδιορίσουμε την ακριβή αιτία θανάτου.”

Πριν από τον θάνατό του, ο Moonbin ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στο επερχόμενο Dream Concert ως μέλος των ASTRO Moonbin&Sanha.

Τον Δεκέμβριο του 2017, ο Kim Jonghyun, πρώην τραγουδιστής του κορυφαίου νοτιοκορεατικού ποπ συγκροτήματος SHINee, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Σεούλ. Το σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε ο 27χρονος αποκάλυψε ότι έδινε μάχη με την κατάθλιψη.

Στη συνέχεια, λιγότερο από δύο χρόνια αργότερα, τον Νοέμβριο του 2019, ο σταρ της K-pop Goo Hara βρέθηκε νεκρός έπειτα από αυτοκτονία. Ήταν 28 ετών.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα