Μοντέλο έπαθε ηλεκτροπληξία στη σκηνή την ώρα των καλλιστείων
Credit: Andrea Víctor/Facebook

Μοντέλο υπέστη ισχυρή ηλεκτροπληξία την ώρα που περπατούσε στην πασαρέλα σε διαγωνισμό ομορφιάς στο Μεξικό, με το βίντεο να έχει γίνει viral.

Η 22χρονη Andrea Granados Víctor συμμετείχε στον διαγωνισμό “Señorita Sahuayo 2022” στο Μεξικό. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, η κατάστασή της είναι σταθερή, ενώ η ίδια φοβήθηκε πολύ.

Στο βίντεο, που έχει γίνει viral, φαίνεται η νεαρή γυναίκα να περπατά στην πασαρέλα φορώντας τη στολή της, εμπνευσμένη από την προ-ισπανική εποχή. Τη στιγμή που πιάνει το μικρόφωνο παθαίνει ηλεκτροπληξία. Η κοπέλα δεν μπορεί να αφήσει το μικρόφωνο και πέφτει στο πάτωμα.

Η Andrea δεν έχασε τις αισθήσεις της ενώ στο πλευρό της έσπευσαν η παρουσιάστρια και διοργανωτές για να τη βοηθήσουν. Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι έβρεχε πριν από την εκδήλωση, οπότε η πασαρέλα και ο εξοπλισμός θα ήταν βρεγμένα.

Λίγα λεπτά αργότερα, επέστρεψε στη σκηνή, υπό το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Εργάζεται ως make up artist και μοντέλο και δήλωσε πως είναι περήφανη που γεννήθηκε στο Sahuayo του Michoacán του Μεξικό. 

Αργότερα, μέσω των social media η Andrea Granados Víctor ανέφερε ότι υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και το περιστατικό της προκάλεσε ένα ελαφρύ έγκαυμα στο χέρι. Η Andrea επιλέχθηκε “Señorita Συμπαθητική” και δεύτερη “Πριγκίπισσα” του διαγωνισμού ομορφιάς

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα