Μητέρα αναγκάστηκε να πουλήσει το σπίτι της για την επέμβαση μείωσης του στήθους της
Γυναίκα-στήθος
Credit: 123RF

Η Victoria Marsh είναι μια βρετανίδα μητέρα, η οποία αναγκάστηκε να λάβει κάποια δραστικά μέτρα αφού το μεγέθους 34H στήθος της, της προκαλούσε αφόρητους πόνους εξαιτίας των οποίων αδυνατούσε να σηκώσει στην αγκαλιά της τα δυο της παιδιά.

Η 33χρονη, όπως δήλωσε στο SWNS, δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για χειρουργική επέμβαση μείωσης στήθους στο πλαίσιο του δημόσιου χρηματοδοτούμενου συστήματος υγειονομικής περίθαλψης του Ηνωμένου Βασιλείου, επομένως κατέβαλε μόνη της το ποσό τον περασμένο μήνα

Η Marsh ξόδεψε σχεδόν 13.000 δολάρια χρησιμοποιώντας χρήματα από την πώληση του σπιτιού της και ένα δάνειο 3.800 δολαρίων. «Είχα διαρκώς ένταση των μυών στο λαιμό μου και μολύνσεις στο δέρμα κάτω από τα στήθη μου», ανέφερε.

Εξήγησε ότι υπέφερε από τα 16 της, με την κατάσταση να χειροτερεύει όταν απέκτησε τα δύο παιδιά της και έπρεπε να τα θηλάσει. Το να προσπαθεί να στριμώξει το στήθος της σε ένα ειδικά κατασκευασμένο στηθόδεσμό ήταν πάντα μια πρόκληση και συχνά επιζήμια οικονομικά.

Τελικά η επέμβαση μείωσης πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουλίου και ήδη όπως λέει, έχει αλλάξει τη ζωή της, καθώς αισθάνεται πιο «ελαφριά» και πιο σίγουρη με το νέο της μέγεθος 34 C. «Μπορώ πλέον να κάνω πολλά περισσότερα με τα παιδιά», δηλώνει με αυτοπεοίθηση.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα