Mick Fleetwood: Κάηκε το εστιατόριο του συνιδρυτή των Fleetwood Mac στη Χαβάη από τις φωτιές στο Μάουι
Credit: Mick Fleetwood/Instagram

Ο Mick Fleetwood επιβεβαίωσε ότι το εστιατόριό του Fleetwoods στην Front St. ήταν μεταξύ των επιχειρήσεων που υπέστησαν ζημιές από τις πυρκαγιές στο Μάουι.

Την Τετάρτη, ο 76χρονος συνιδρυτής των Fleetwood Mac έστειλε τα συλλυπητήριά του στην κοινότητα, σημειώνοντας ότι η “κύρια προτεραιότητα” είναι να διασφαλιστεί η ασφάλεια του προσωπικού του εστιατορίου.

Το Μάουι και η κοινότητα της Λαχάινα είναι το σπίτι μου εδώ και πολλές δεκαετίες. Αυτή είναι μια καταστροφική στιγμή για το Μάουι και πολλοί υφίστανται αφάνταστη απώλεια“, έγραψε ο ντράμερ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Το Fleetwood’s στην Front Street έχει χαθεί και ενώ είμαστε συντετριμμένοι, η κύρια προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια του αγαπητού προσωπικού και των μελών της ομάδας μας”, συνέχισε ο Fleetwood. “Εκ μέρους του εαυτού μου και της οικογένειάς μου, μοιράζομαι τις ειλικρινείς σκέψεις και προσευχές μου για τους κατοίκους του Μάουι. Δεσμευόμαστε να στηρίξουμε την κοινότητα και όσους επλήγησαν από αυτή την καταστροφή τις επόμενες ημέρες, μήνες και χρόνια.”

Το Fleetwood’s on Front Street ήταν ένα δημοφιλές εστιατόριο στο νησί Μάουι της Χαβάης, γνωστό για την αμερικανική κουζίνα του και ένα μπαρ στον τελευταίο όροφο με θέα στον ωκεανό. Ο ιστότοπός του περιλαμβάνει τώρα μια δήλωση ότι είναι “κλειστό μέχρι νεωτέρας”.

Δεν έχουμε αρκετές πληροφορίες αυτή τη στιγμή σχετικά με το Fleetwoods on Front St ή οποιονδήποτε από τους γείτονές μας για να τις μοιραστούμε“, έγραψε το προσωπικό του καταστήματος στο Instagram. “Mahalo για τις συνεχείς σκέψεις και προσευχές σας για την ohana μας, την κοινότητα και τους διασώστες μας”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα