Michelle Obama: Nέο βιβλίο από την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Μετά τα απομνημονεύματά της, που κυκλοφόρησαν τον Νοέμβριο του 2018 υπό τον τίτλο “Becoming”, η Michelle Obama επιστρέφει στα εκδοτικά δρώμενα με δεύτερο βιβλίο το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Το νέο βιβλίο έχει τίτλο “The Light We Carry” και κυκλοφορεί στις 15 Νοεμβρίου, όπως η ίδια η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής της στα social media.

Σε βίντεο που ανέβασε στο instagram η Michelle Obama τονίζει ότι “έχω περάσει πολύ χρόνο αυτά τα τελευταία χρόνια σκεπτόμενη πώς να μείνω συγκεντρωμένη σε έναν κόσμο γεμάτο με τόση αβεβαιότητα. Αυτή η διαδικασία προβληματισμού με οδήγησε βασικά να αρχίσω να γράφω ξανά” και προσθέτει: “Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήμουν ο συγγραφέας ενός βιβλίου, πόσο μάλλον δύο. Αλλά ανακάλυψα ότι το γράψιμο ήταν ένας τρόπος για να συγκεντρώσω τις σκέψεις μου και να βρω περισσότερη σαφήνεια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου“.

Στο βίντεο η Michelle λέει στους διαδικτυακούς φίλους της πως “έχουν συμβεί πολλά” από τότε που κυκλοφόρησε το “Becoming”, μεταξύ των οποίων “μια εξέγερση” και μια “παλίρροια μίσους, μισαλλοδοξίας και φανατισμού σε άνοδο”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα