Μάρθα Καραγιάννη: Ποζάρει στο μπουντουάρ της κρεβατοκάμαράς της τον Σεπτέμβριο του 1969
arisloupasis

Ο θάνατος της Μάρθας Καραγιάννη έχει σκορπίσει θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και στους θαυμαστές του παλιού καλού κινηματογράφου, του οποίου η ηθοποιός αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι.

Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, τιμά τη σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιό με μία φωτογραφία της την οποία ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ήταν Σεπτέμβριος του 1969, όταν η Μάρθα Καραγιάννη είχε ποζάρει μπροστά στο μπουντουάρ της κρεβατοκάμαράς της, στο διαμέρισμά της στα Ιλίσια, για λογαριασμό του περιοδικού  “Φαντάζιο”.

Η ανάρτηση του Άρη Λουπάση

“Άλλο ένα μεγάλο και λαμπερό αστέρι του θεάτρου και του κινηματογράφου μάς αποχαιρέτησε σήμερα για να ταξιδέψει στην αιωνιότητα βυθίζοντας σε θλίψη όλο το πανελλήνιο. Η Μάρθα Καραγιάννη υπήρξε ένα μοναδικό και υπερταλαντούχο πλάσμα και μια γνήσια θεατρίνα που ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία μόλις 16 ετών και κατάφερε από την πρώτη στιγμή να ξεχωρίσει με το ταλέντο, την μεσογειακή ομορφιά, την εκρηκτική παρουσία και το ταμπεραμέντο της, αποτελώντας το απόλυτο θηλυκό του καλλιτεχνικού θεάματος.

Μέσα από σκληρή δουλειά και πάθος για το σανίδι και το πανί, έχτισε το δικό της μύθο και καθιερώθηκε ως μια από τις μεγαλύτερες Star μιας ολόκληρης εποχής. Ειλικρινής, αυθόρμητη και αληθινή, έγινε ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους τους συναδέλφους της αλλά και στο ευρύ κοινό που εκτίμησε στο πρόσωπό της την καθαρή ψυχή και τον ντόμπρο χαρακτήρα της. Η ζωή της υπήρξε πραγματικά ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα γεμάτο δόξα, δύσκολες στιγμές, ατέλειωτη αγάπη, δυνατούς έρωτες και ταξίδια σε όλο τον κόσμο που αποτέλεσαν για την ίδια εμπειρίες ζωής και η μεγαλύτερη επένδυση.

Τραγική φιγούρα σε αυτή την ξαφνική και θλιβερή απώλεια η επί χρόνια συγκάτοικος και επιστήθια φίλη της ηθοποιός Ντόρα Δούμα που υπήρξε ο “φύλακας άγγελος” της και ο άνθρωπος που στάθηκε στο πλευρό της σαν πραγματική αδερφή σε όλες τις στιγμές της ζωής της μέχρι το τέλος. Στη φωτογραφία, στο μπουντουάρ τής κρεβατοκάμαρας της τον Σεπτέμβριο του 1969, όπου ανοίγει το φιλόξενο διαμέρισμά της στα Ιλίσια για τους αναγνώστες του περιοδικού “Φαντάζιο”. Αξέχαστη και αγαπημένη για πάντα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα