Μάρω Λεονάρδου: “Τους είπα ότι η παρουσιάστρια που δεν ντρέπεται για την κόρη της είμαι εγώ”

Η Μάρω Λεονάρδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4”. Η γνωστή δημοσιογράφος με αφορμή την έκδοση του νέου της βιβλίου “Ο κύριος Μ” μίλησε για όλα, για την περίοδο που ήταν στην τηλεόραση, για τη σχέση της με τη δημοσιογραφία, αλλά και για την απόφασή της να στηρίξει την κόρη της όταν έμεινε έγκυος σε ηλικία 16 ετών.

Την τηλεόραση τη λάτρεψα τη δημοσιογραφία ποτέ», εξομολογήθηκε η Μάρω Λεονάρδου. Και συνέχισε: “Ήθελα να λέω τις ειδήσεις από μικρή. Οι μισθοί τότε ήταν τόσο υψηλοί που δεν τους έπαιρναν ούτε οι καρδιοχειρουργοί. Τότε περπατούσα στον δρόμο και με κοιτούσαν με θαυμασμό, άνοιγαν οι πόρτες… Δεν είχα τσκαωθεί ποτέ με κανέναν. Δεν είχα κακίες.”

“Στα δοκιμαστικά γνώρισα τον πρώην σύζυγό μου, τον σκηνοθέτη Γιώργο Νταούλη, με τον οποίο παντρευτήκαμε το 1991. Κάναμε τα παιδιά μας μέσα όσο δούλευα στην τηλεόραση και το βιβλίο μου είναι αφιερωμένο στον Γιώργο. Μια φορά οικογένεια πάντα οικογένεια. Με τον Γιώργο δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ, ούτε όταν ήμασταν μαζί, ούτε όταν χωρίσαμε, Ήμασταν αρχικά φίλοι”.

Στη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για την κόρη της: “Πήγαινε σχολείο τότε και ένα περιοδικό το έβαλε πρωτοσέλιδο… Μάλιστα είχαν βάλει ένα κεφάλι με ένα τεράστιο ερωτηματικό «ποια παρουσιάστρια ντρέπεται για την κόρη της;» Μου τη βάρεσε. Πέρασε ο καιρός και ήρθαν για μία άλλη συνέντευξη από μία εκπομπή κι είπα να δεις τώρα που θα μου την κάνουν την ερώτηση. Περίμενα, δεν την έκαναν και λέω: να σας πω, η παρουσιάστρια που δεν ντρέπεται για κόρη της είμαι εγώ“, τόνισε η Μάρω Λεονάρδου και πρόσθεσε:

“Οι εφηβικές εγκυμοσύνες είναι ένα τεράστιο κοινωνικό κεφάλαιο κι έχουμε δει τι έχει γίνει κατά καιρούς στις επαρχιακές πόλεις που πνίγουν τα μωρά κ.λ.π. Ο εγγονός μου είναι πια 14 ετών. Πίστευα ότι μπορώ να βοηθήσω κάποιες μαμάδες και κάποιες κοπέλες με κάποιον τρόπο. Αυτό συνέβη κι ακόμα και σήμερα υπάρχουν γυναίκες που με σταματάνε και μου λένε σας είχαμε ακούσει τότε και πόσο πολύ με βοηθήσατε. Αν χρησιμοποιούμε σωστά τη δημοσιότητα, πάντα βοηθάει. Για εμένα τίποτα δεν είναι δύσκολο. Ακούγεται παντοδύναμο και ναρκισσιστικό, αλλά από την στιγμή που δεν έχω πρέπει, τι θα πει ο κόσμος κι όλα αυτά που τα θεωρώ αναχρονιστικά για να είναι οι άνθρωποι δυστυχισμένοι κι εγώ δεν έχω τέτοια, δεν με ένοιαζε τίποτα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα