Μαίρη Χρονοπούλου: Νοσηλεύεται στην εντατική με σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο

Η Μαίρη Χρονοπούλου νοσηλεύεται στην εντατική έπειτα από ατύχημα που είχε στο σπίτι της, όπως έκανε γνωστό ο Μάκης Δελαπόρτας με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Nεότερα για την κατάσταση της υγείας της μετέφερε ο δημοσιογράφος και καλός της φίλος, Αντώνης Μποσκοΐτης μιλώντας στην εκπομπή “Στούντιο 4”.

Ήταν κεραυνός εν αιθρία κυριολεκτικά. Εγώ είδα την ανάρτηση που έκανε ο Χάρης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, και μάλιστα επικοινωνήσαμε τους κοινούς φίλους με τη Μαίρη Χρονοπούλου και τον Χάρη Παπαδόπουλο. Δυστυχώς, η Μαίρη είχε μια πτώση σοβαρότατη χθες βράδυ στο σπίτι της και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική. Δεν μας επιτρέπεται να αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο που δίνει τη μάχη αυτή τη στιγμή να κρατηθεί στη ζωή, να κάνουμε νεκρολογίες. Καταλαβαίνετε τώρα, είναι πολύ δύσκολη στιγμή. Απλά να ευχηθούμε να μπορέσει να αναρρώσει η γυναίκα“, τόνισε ο Αντώνης Μποσκοΐτης και πρόσθεσε:

“Η Μαίρη είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, το έχει αποδείξει. Έχει περάσει ουκ ολίγες περιπέτειες με την υγεία της. Ετοιμαζόταν να κάνει και πράγματα στο θεατρικό σανίδι. Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρει και θα το ξεπεράσει. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, όλοι οι άνθρωποι που είμαστε κοντά της, προσεχόμαστε ο καθένας εκεί που πιστεύει για να γίνει καλά η Μαίρη Χρονοπούλου”.

Λίγο αργότερα ο Αντώνης Μποσκοΐτης έγραψε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: “Βγήκα στην εκπομπή του Θανάση και της Νάνσυς. Με κάλεσαν να μιλήσω για τη Μαίρη Χρονοπούλου απ’ τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκομαι. Αυτό που είπα είναι πως δεν πρέπει να αρχίσουμε τις νεκρολογίες για έναν άνθρωπο που ακόμη δίνει τη μάχη της ζωής του. Όσο κι αν έκλαψα με την είδηση – το ίδιο και η Μιμή Ντενίση που μόλις μιλήσαμε – θέλω να πιστεύω πως η Μαίρη θα τα καταφέρει για μια ακόμη φορά. Μια πτώση μέσα στο σπίτι της από ένα – δυο σκαλοπάτια την οδήγησε στην εντατική με σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Ας προσευχηθούμε για τη Μαίρη, οπουδήποτε κι αν πιστεύει ο καθένας. Αυτό μόνο και τίποτα άλλο“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα