Μαίρη Χρονοπούλου: Η καύση είναι εξαγνισμός – Είναι προτιμότερο να σε σπαράζουν σκαθάρια και σκουλήκια;

Η Μαίρη Χρονοπούλου σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση μίλησε για την επιθυμία της μετά τον θάνατό της και τη Μάρθα Καραγιάννη, που έφυγε από τη ζωή στις 18 Σεπτεμβρίου.

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα “Espresso” η μεγάλη κυρία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου τόνισε: “Εγώ το κάνω συμβολαιογραφικά. Την όλη διαδικασία παραλαβής της σορού μου, όταν εγκαταλείψω αυτόν τον κόσμο -διότι δεν είναι μόνο η καύση που με απασχολεί αλλά κι όλη η διαδικασία που θα προηγηθεί. Τα έχω όλα μυστικά, όπως κι όλη αυτή την ιστορία, υπό απόλυτη σεμνότητα και λιτά. Η τελευταία μου εναπόθεση θα είναι σε χρώμα λευκό. Κι όχι φέρετρο. Κανείς δεν θα ξέρει πού θα βρίσκομαι. Το τελευταίο “πάρτι” έχει άλλο πλάνο! Η καύση είναι ένας εξαγνισμός! Είναι προτιμότερο να σε σπαράζουν σκαθάρια και σκουλήκια;“.

Η Μαίρη Χρονοπούλου πρόσθεσε: “Δείξε μου -σε όλη την ανθρώπινη ιστορία- έναν αθάνατο! Έζησε ποτέ κανείς αιώνια; Μια απλή μετάβαση είναι! Είναι η μοίρα μας. Τώρα, αν με ρωτάς πως θα πάρουν οι φίλοι μου αυτήν την απόφασή μου; Εκείνο που είναι βέβαιο, ένας πολύ πολύ αγαπητός μου άνθρωπος γίνεται έξαλλος όταν το ακούει. Κι είπε ότι θα κάνει το παν για να το εμποδίσει! Λυπάμαι, καλέ μου, που οι απόψεις μας διίστανται!”

Για τη Μάρθα Καραγιάννη σημείωσε ότι μιάμιση ώρα μετά τον θάνατό της, το τηλέφωνό της δεν σταμάτησε να χτυπά ζητώντας της δηλώσεις για την τηλεόραση και το διαδίκτυο. Όσον αφορά στο στεφάνι που έστειλε στο οποίο έγραψε: “Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, Μαρθούλα μου!”, διευκρίνισε: “Γιατί το έκανα αυτό; Γιατί 20 χρόνια, που ήμουν μεταξύ ζωής και θανάτου στα νοσοκομεία, ελαχιστότατες συνάδελφοι ήρθαν να με δουν: η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, η Μπεάτα Ασημακοπούλου και η Μαρθούλα. Καμία άλλη… Καλό κορίτσι! Δεν έχω εύκολο πια το κλάμα εδώ και πολύ καιρό. Κλαίει μόνο το μέσα μου!“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα