Μάγδα Τσαγγάνη: “Από το πολύ άγχος στη Μαρία την άσχημη έπαθα τον καρκίνο”

Η Μάγδα Τσαγγάνη μίλησε ανοιχτά για την υγεία της και τη μάχη της με τον καρκίνο αλλά και για τις επιθέσεις που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις της για τον Αλέξη Γεωργούλη.

“Ο καρκίνος δεν νικιέται. Ζω δεκαπέντε χρόνια γιατί δεν έκανε μετάσταση. Στάθηκα τυχερή, έκανα έξι χημειοθεραπείες. Στην αρχή της ασθένειας αναρωτιόμουν αν του χρόνου θα ζω. Έμαθα να προσπαθώ και να μην απογοητεύομαι. Σήμερα, αναρωτιέμαι πώς έκανα αυτό” είπε σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Πάμε Δανάη!”

Συνέχισε με μια εξομολόγηση σχετικά με τον καρκίνο: “Το επάγγελμά μου ήταν μέσα στο άγχος. Από το πολύ άγχος στη ‘Μαρία την άσχημη’ έπαθα τον καρκίνο.”

Όσο για το ποια θεωρεί την καλύτερη δουλειά της, είπε: “Η ωραιότερή μου δουλειά ήταν ‘Ο εραστής δυτικών προαστίων’. Όταν τέλειωσα τα γυρίσματα, κατά διαστήματα έκλαιγα. Αυτό που θυμάμαι είναι οι μεγάλες πλάκες, οι αγκαλιές και τα ανέκδοτα με τον Αλέξη Γεωργούλη” ενώ σχετικά με τις καταγγελίες κατά του συμπρωταγωνιστή της και ευρωβουλευτή τόνισε:

“Βεβαίως να τιμωρηθεί ο Αλέξης Γεωργούλης αν το έχει κάνει. Ήταν άδικη η επίθεση στο πρόσωπό μου. Δεν είπα εγώ ότι οι γυναίκες έτρεχαν πίσω του σαν τα σκυλιά.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα