Luke Bell: Νεκρός στα 32 του ο τραγουδιστής της Country μουσικής μία εβδομάδα μετά την εξαφάνισή του
facebook

Νεκρός βρέθηκε ο τραγουδιστής και συνθέτης της Country μουσικής, Luke Bell, στα 32 του χρόνια, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν από μία εβδομάδα περίπου, από την Αριζόνα.

Ο φίλος του μουσικού, Matt Kinman, επιβεβαίωσε την είδηση στο Saving Country Music τη Δευτέρα. Ο Bell, ο οποίος χάθηκε στις 20 Αυγούστου, βρέθηκε κοντά στο σημείο εκεί όπου εξαφανίστηκε, όπως είπε το αστυνομικό τμήμα της Τουσόν στη New York Post.

facebook

Η αιτία θανάτου παραμένει “άγνωστη” τη δεδομένη στιγμή, καθώς η έρευνα συνεχίζεται, ανέφεραν οι Αρχές στο δημοσίευμα.

Σύμφωνα με το Saving Country Music, ο Bell διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή και πρόσφατα η κατάσταση της ψυχικής του υγείας σημείωσε έντονη μεταστροφή. Η είδηση του θανάτου του σόκαρε τους φίλους του μουσικούς που έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη τους στα social media.

O Bell, γηγενής του Ουαϊόμινγκ, έγινε γνωστός με το δισκογραφικό ντεμπούτο του το 2014, “Don’t Mind if I Do”. Το 2016 υπέγραψε συμβόλαιο με τη Thirty Tigers και κυκλοφόρησε το άλμπουμ που έφερε το όνομά του, αργότερα μέσα στο έτος, σύμφωνα με το The Boot. Ο μουσικός είχε συνεργαστεί με τους Price, Alabama Shakes και Langhorne Slim αλλά και με τους θρυλικούς Willie Nelson και Dwight Yoakam.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα