Luana Andrade: Στο φως λεπτομέρειες για τον θάνατο της Βραζιλιάνας influencer – Έπαθε τέσσερις φορές ανακοπή
Credit: Luana Andrade/Instagram

Σοκ προκάλεσε ο θάνατος της Luana Andrade, μετά την επέμβαση λιποαναρρόφησης. Τώρα έγιναν γνωστές λεπτομέρειες από τις συνθήκες του θανάτου της.

Η Βραζιλιάνα influencer υπεβλήθη σε λιποαναρρόφηση για την αντιμετώπιση μιας χρόνιας πάθησης στο γόνατο και πέθανε δυόμισι ώρες μετά. Όπως αποκάλυψε η οικογένειά της, η Andrade υπέστη καρδιακή ανακοπή τέσσερις φορές μετά την επέμβαση ρουτίνας, προτού πεθάνει.

Η 29χρονη Luana Andrade έπασχε από λιποίδημα στο γόνατό της από την εφηβική της ηλικία. Συμφώνησαν με τον σύντροφό της, João Hadad, ότι η επέμβαση ήταν η καλύτερη επιλογή για την αντιμετώπιση της ενόχλησης και την αφαίρεση του λιπώδους ιστού.

Η μητέρα της, Luciana Andrade, και ο Hadad είπαν στο περιοδικό του TV Globo, Fantástico, ότι το μοντέλο επί έναν χρόνο έκανε όλα όσα της είπαν οι γιατροί, ώστε να εξοικειωθεί με τον τρόπο αντιμετώπισης της πάθησης. Το λιποίδημα είναι συσσώρευση λιπώδους ιστού στα πόδια και τα χέρια που είναι συνηθισμένη σε γυναίκες.

Δεν έχετε ιδέα πόσο προσεκτική ήταν“, είπε η Luciana Andrade. Η νεαρή γυναίκα μίλησε με τον δρ. Luiz Benneti για την επέμβαση, η οποία έγινε στο νοσοκομείο São Luiz Itaim, στις 6 Νοεμβρίου. Την επόμενη ημέρα ήταν νεκρή.

Έπαθε τέσσερις φορές καρδιακή ανακοπή

Ο Benneti ξεκίνησε τη διαδικασία στην περιοχή της κοιλιάς της Andrade. Στη συνέχεια προχώρησε σε χειρουργική επέμβαση στα κάτω άκρα της όταν άρχισε να αντιμετωπίζει επιπλοκές, δήλωσε η οικογένειά της.

Ο Hadad ανησυχούσε όλο και περισσότερο επειδή ήταν σύνηθες για τους γιατρούς να ενημερώνουν την οικογένεια για την κατάσταση του ασθενούς στα μέσα της επέμβασης. Ωστόσο, δεν είχαν λάβει καμία είδηση σχετικά με την κατάσταση της Andrade.

Αυτός και μια θεία πήγαν στο χειρουργείο και αμέσως ένιωσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά λόγω της στάσης του προσωπικού. “Άρχισα να νιώθω μια ελαφρώς περίεργη ατμόσφαιρα από τον κόσμο“, είπε ο Hadad.

Η Andrade υπέστη καρδιακή ανακοπή μετά το χειρουργείο που κράτησε δυόμισι ώρες. Οι γιατροί έκαναν προσπάθεια να την αναζωογονήσουν. Τελικά την έβαλαν στην Εντατική. Οι εξετάσεις της έδειξαν πνευμονική εμβολή.

Η ιδιωτική κλινική ανέφερε σε ανακοίνωση ότι οι θρόμβοι αίματος στους πνεύμονες προκάλεσαν τις τέσσερις καρδιακές ανακοπές. “Δυστυχώς, όπως είναι γνωστό, η Luana υπέστη τέσσερις καρδιακές ανακοπές, που προέκυψαν από μαζική πνευμονική εμβολή και δεν επέζησε παρά τις προσπάθειές του γιατρού” αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα