Luana Andrade: Πέθανε στα 29 της η Βραζιλιάνα influencer έπειτα από επέμβαση λιποαναρρόφησης
Credit: Luana Andrade/Instagram

Σοκ στη Βραζιλία από τον θάνατο της Luana Andrade, influencer και reality star. Η νεαρή γυναίκα πέθανε σε ηλικία 29 ετών έπειτα από επέμβαση λιποαναρρόφησης.

Όπως μετέδωσε το Globo 1, η Luana Andrade πέθανε την Τρίτη σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο έπειτα από “αισθητική επέμβαση. Το Μέσο ανέφερε ότι περίπου δυόμισι ώρες μετά την επέμβαση, τη Δευτέρα, η Andrade υπέστη καρδιακή ανακοπή. Έγινε εισαγωγή στη ΜΕΘ, αλλά τελικά εκείνη έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης.

Η ασθενής Luana Andrade εισήχθη, με συνοδούς την οικογένειά της, το απόγευμα της Δευτέρας στη μονάδα για μια επέμβαση λιποαναρρόφησης,. Αυτή έγινε από ιδιωτικό χειρουργό και αναισθησιολόγο που προσέλαβε η οικογένεια“, όπως ανέφερε το νοσοκομείο σε ανακοίνωσή του, σύμφωνα με το Globo 1.

“Έπειτα από περίπου 2,5 ώρες χειρουργικής επέμβασης, η ασθενής παρουσίασε απότομο αναπνευστικό επεισόδιο. Υπέστη καρδιακή ανακοπή, με αποτέλεσμα να αναζωογονηθεί άμεσα από την ομάδα”.

“Η χειρουργική επέμβαση σταμάτησε και έγιναν εξετάσεις στην ασθενή, που έδειξαν μαζική θρόμβωση. Τη βάλαμε στη ΜΕΘ, όπου της δώσαμε φαρμακευτική και αιμοδυναμική αγωγή“.

“Ωστόσο, παρ’ όλες τις προσπάθειες της ομάδας του νοσοκομείου, η πορεία ήταν δυσμενής, αφού πέθανε γύρω στις 5:30 π.μ. σήμερα [Τρίτη]. Η αιτία θανάτου ήταν μαζική πνευμονική εμβολή”, όπως προσθέτει.

Ο σύντροφός της, João Hadad, σύμφωνα με το Μέσο, είναι σε σοκ μετά τον θάνατό της. Άλλωστε, αυτό δείχνει και η σπαρακτική ανάρτηση στο Instagram για τη σύντροφό του.

“Ζω τον χειρότερο εφιάλτη μου, αφού ένα κομμάτι μου έσβησε”, όπως έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα της ανάρτησής του, στην οποία περιλαμβάνει κάποιες ευτυχισμένες στιγμές τους..

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα