Lisa Marie Presley: Πέθανε στα 54 της η μοναχοκόρη του Elvis και της Priscilla
Photo by Joe Scarnici/Getty Images for Icelandic Glacial

Έφυγε από τη ζωή στα 54 της χρόνια η μοναχοκόρη του Elvis Presley και της Priscilla, Lisa Marie Presley.

Ήταν η μητέρα της που επιβεβαίωσε τη θλιβερή είδηση με δήλωσή της: “Με βαριά καρδιά πρέπει να μοιραστώ τα θλιβερά νέα ότι η όμορφη κόρη μου Lisa Marie μας άφησε. Ήταν η πιο παθιασμένη, δυνατή και στοργική γυναίκα που έχω γνωρίσει. Ζητάμε για ιδιωτικότητα καθώς προσπαθούμε να διαχειριστούμε αυτήν τη βαριά απώλεια. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και τις προσευχές. Αυτή τη στιγμή δεν θα υπάρξει κανένα άλλο σχόλιο

Όπως μετέδωσε το ΤΜΖ, την Πέμπτη το πρωί η Lisa Marie μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από καρδιακή προσβολή. Εκπρόσωπος του Τμήματος του Σερίφη της Κομητείας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε ότι πλήρωμα ασθενοφόρου έσπευσε σε σπίτι στο Καλαμπάσας για ένα περιστατικό που αφορούσε γυναίκα στα 50 της η οποία δεν ανέπνεε. Όταν το παραϊατρικό προσωπικό έφθασε εκεί, έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και μόλις διαπιστώθηκε ότι η ασθενής έδινε “σημεία ζωής”, μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο “για άμεση ιατρική φροντίδα”.

Γεννημένη στο Μέμφις του Τενεσί την 1η Φεβρουαρίου 1968, ακριβώς εννέα μήνες μετά τον γάμο του Elvis και της Priscilla, η Lisa Marie μεγάλωσε στην Γκρέισλαντ, προτού μετακομίσει στο Λος Άντζελες σε ηλικία 4 ετών με τη μητέρα της, μετά το διαζύγιο των γονιών της, το 1973. “Τον θυμάμαι ως μπαμπά μου, αλλά ήταν πολύ συναρπαστικός μπαμπάς” είχε δηλώσει για τον Elvis σε συνέντευξή της στο Good Morning America το 2009,

Τον Οκτώβριο του 1988, η Lisa Marie παντρεύτηκε τον Danny Keough, έναν μουσικό από το Σικάγο, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά: τη Riley το 1989 και τον Benjamin το 1992. Έπειτα από πεντέμισι χρόνια γάμου, το ζευγάρι χώρισε τον Μάιο του 1994.

Σε λιγότερο από έναν μήνα μετά, παντρεύτηκε τον Michael Jackson, τον οποίο είχε γνωρίσει σε μία από τις συναυλίες του μπαμπά της όταν ήταν 7 ετών και ο βασιλιάς της pop ήταν ακόμη μέλος των Jackson Five. “Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον Michael, αφιερώνω τη ζωή μου στο να είμαι σύζυγός του. Τον καταλαβαίνω και τον στηρίζω. Και οι δύο ανυπομονούμε να αποκτήσουμε μια οικογένεια” είχε αναφέρει σε δήλωσή της την εποχή του γάμου τους. Δύο χρόνια μετά και αυτός ο γάμος οδηγήθηκε σε διαζύγιο.

Το 2000, η Lisa Marie αρραβωνιάστηκε τον γεννημένο στη Χαβάη μουσικό John Oszajca, αν και η σχέση τους πήρε τέλος όταν γνώρισε τον Nicolas Cage σε πάρτι γενεθλίων για τον Johnny Ramone το 2000, όταν αυτός ήταν σε διάσταση από την Patricia Arquette. Δύο χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν σε μυστική τελετή στη Χαβάη στην 25η επέτειο από τον θάνατο του Elvis. Όμως, τέσσερις μήνες μετά το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του.

Ο τέταρτος γάμος της ήρθε το 2006 με τον Michael Lockwood, με τον οποίο η Lisa Marie απέκτησε δίδυμες κόρες, τη Harper και τη Finley, δύο χρόνια αργότερα. Στη συνέχεια, η Lisa Marie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Ιούνιο του 2016. Το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε το 2021, ενώ από τον χωρισμό και μετά το ζευγάρι έχει εμπλακεί σε μία μάχη για την επιμέλεια των παιδιών. Το 2020 ο γιος της Lisa Marie, Benjamin αυτοκτόνησε, στις 12 Ιουλίου, στα 28α γενέθλιά του, απώλεια που η Lisa Marie δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει. Σε κείμενο που έγραψε πέντε μήνες πριν από τον θάνατό της για το People μιλά ανοικτά για τη θλίψη και την απώλεια. Οι τελευταίες αναρτήσεις της στο instagram ήταν για τον γιο της.

Ήταν και η ίδια τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, ενώ είχε κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ: το 2003 το “To Whom It May Concern”, το 2005 το “So What” και το 2012 το “Storm & Grace”.

Αφήνει πίσω της τις τρεις κόρες της, Riley Keough, Benjamin Keough, Finley Lockwood και Harper Lockwood.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα