Lil Tay: Δεν είναι νεκρή η 14χρονη influencer – Ισχυρίζεται ότι χάκαραν το Instagram
Credit: Lil Tay/Instagram

Η Lil Tay είναι ολοζώντανη και υποστηρίζει ότι η ανακοίνωση του θανάτου της την Τετάρτη οφείλεται στον χακαρισμένο λογαριασμό στο Instagram.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο αδελφός μου και εγώ είμαστε ασφαλείς και ζωντανοί, αλλά είμαι εντελώς συντετριμμένη και παλεύω να βρω ακόμη και τις σωστές λέξεις για να πω“, δήλωσε στο TMZ η 14χρονη social media influencer.

Ήταν ένα πολύ τραυματικό 24ωρο. Όλη τη χθεσινή μέρα, βομβαρδιζόμουν με ατελείωτα σπαρακτικά και δακρύβρεχτα τηλεφωνήματα από αγαπημένα πρόσωπα, ενώ προσπαθούσα να ξεκαθαρίσω αυτό το χάος” πρόσθεσε

Η Tay συνέχισε: “Ο λογαριασμός μου στο Instagram παραβιάστηκε από τρίτους και χρησιμοποιήθηκε για να διαδοθεί τρανταχτή παραπληροφόρηση και φήμες σχετικά με εμένα, σε σημείο που ακόμη και το όνομά μου ήταν λάθος. Το νόμιμο όνομά μου είναι Tay Tian και όχι Claire Hope.”

Μια δήλωση που ανακοίνωσε τον “απροσδόκητο” θάνατο της νεαρής σταρ – καθώς και του αδελφού της Jason Tian – κοινοποιήθηκε μέσω της επίσημης σελίδας της στο Instagram το πρωί της Τετάρτης.

“Δεν έχουμε λόγια να εκφράσουμε την αβάσταχτη απώλεια και τον απερίγραπτο πόνο. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν εντελώς απροσδόκητο και μας έχει αφήσει όλους σε κατάσταση σοκ”, αναφέρεται στην ανακοίνωση, η οποία σήμερα έχει διαγραφεί από τον λογαριασμό της influencer.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα