Leonid Radvinsky: Το παχυλό “μπόνους” του ιδιοκτήτη του OnlyFans – Στην τσέπη του περισσότερα από 1 εκατ. δολ. την ημέρα το 2022
Credit: Leo Radvinsky/Facebook

Ο Leonid Radvinsky, ιδιοκτήτης του OnlyFans, δεν μπορεί παρά να χαμογελά βλέποντας τον τραπεζικό του λογαριασμό να φουσκώνει μέρα με τη μέρα.

Ο Ουκρανοαμερικανός επιχειρηματίας έλαβε περισσότερα από 338 εκατομμύρια δολάρια σε μερίσματα το 2022, σύμφωνα με τις οικονομικές καταστάσεις που κατατέθηκαν από τη μητρική εταιρεία της πλατφόρμας περιεχομένου για ενήλικες, τη Fenix International Ltd. με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, και τις οποίες έχει στην κατοχή του το PEOPLE.

Το εννιαψήφιο μπόνους του Radvinsky ισοδυναμεί με περίπου 1,3 εκατ. δολάρια για κάθε μία από τις 260 εργάσιμες ημέρες του 2022. Οι πληρωμές αυτές ήταν συμπληρωματικές του μισθού του, ο οποίος δεν αναφερόταν στα αρχεία.

Η OnlyFans απόλαυσε μια ισχυρή χρονιά το 2022, με βάση τα στοιχεία που αναφέρονται στις οικονομικές καταστάσεις. Τα έσοδα της εταιρείας εκτινάχθηκαν στα 1,09 δισ. δολάρια, από 932 εκατ. δολάρια το 2021, ενώ τα κέρδη προ φόρων αυξήθηκαν κατά 22%, στα 525 εκατ. δολάρια, από 432 εκατ. δολάρια το 2021.

Οι ακαθάριστες πληρωμές που πραγματοποιήθηκαν στην πλατφόρμα έφτασαν τα 5,6 δισεκατομμύρια δολάρια και ο συνολικός αριθμός των δημιουργών που μοιράζονται περιεχόμενο στον ιστότοπο αυξήθηκε κατά 47%.

Ο απόφοιτος του Πανεπιστημίου Northwestern, 41 ετών, αγόρασε το OnlyFans από τους ιδρυτές του ιστότοπου, πατέρα και γιο Guy και Tim Stokely, σύμφωνα με το BBC.

Με το απρόσμενο κέρδος του 2022, η προσωπική καθαρή αξία του Radvinsky υπολογίζεται πλέον σε 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes.

Το OnlyFans ξεκίνησε το 2016, και ενώ δεν είχε δημιουργηθεί ειδικά για να μοιράζεται ακατάλληλο περιεχόμενο, λόγω των περιορισμών σχετικά με το περιεχόμενο που μπορεί να αναρτηθεί, έγινε γρήγορα ένας κόμβος για περιεχόμενο ενηλίκων, συμπεριλαμβανομένου του πορνό.

Ένας αυξανόμενος αριθμός διασημοτήτων έχει από τότε ενταχθεί, συχνά αξιοποιώντας τις υπάρχουσες βάσεις θαυμαστών τους για να αποκομίσουν μεγάλα κέρδη. Από πρώην νοικοκυρές, όπως η Dorinda Medley και η Sonja Morgan, μέχρι τη Shanna Moakler και την Jordyn Woods, αστέρες από όλες τις βιομηχανίες έχουν ασχοληθεί με τον ιστότοπο μόνο για ενήλικες.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα