Νατάσσα Μποφίλιου: Διέκοψε τη συναυλία της και αποχώρησε – “Δεν μπορώ να συνεχίσω”

Η Νατάσσα Μποφίλιου αναγκάστηκε να διακόψει τη συναυλία της στο Λουτράκι λόγω έντονης αδιαθεσίας. Στην έναρξη της συναυλίας η αγαπημένη τραγουδίστρια ενημέρωσε το κοινό ότι είχε υψηλό πυρετό, αλλά τόνισε πως θα έβαζε τα δυνατά της για να καταφέρει. Τελικά δεν μπόρεσε να αντέξει άλλο και έδωσε τη σκυτάλη στον συνεργάτη της Θέμη Καραμουρατίδη,

“Αγαπημένοι μου, επειδή σας αγαπάω πολύ και τιμώ πάρα πολύ την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μας δίνετε να μπαίνουμε στις ζωές σας και τις καρδιές σας, δεν μπορώ να συνεχίσω, γιατί δεν είμαι αυτή που έχετε πληρώσει να δείτε. Έχετε επενδύσει τον χρόνο σας και εγώ θέλω να είμαι αυτή που πρέπει για εσάς. Λυπάμαι πάρα πολύ, δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά αλλά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω και δεν θέλω να είμαι άτιμη απέναντι σε αυτό που περιμένετε”, τόνισε η Νατάσσα Μποφίλιου και πρόσθεσε πριν αποχωρήσει από τη σκηνή:

“Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και θέλουμε να σας πούμε πως με το ίδιο εισιτήριο που έχετε στα χέρια σας, μέχρι το τέλος της σεζόν θα επαναλάβουμε τη συναυλία. Σας ζητώ χίλια συγγνώμη αλλά θέλω να είμαι εντάξει απέναντι σας. Θα τα πούμε την επόμενη φορά και θα είναι αυτό που πρέπει να είναι. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ, Συγγνώμη».

«Μπράβο Νατάσσα» φώναζε ο κόσμος που δεν σταμάτησε να χειροκροτεί.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα