Laney Chantal: Πέθανε στα 33 της η γνωστή makeup artist από υπερβολική δόση φαρμάκων για ψυχικές ασθένειες
Credit: Laney Chantal/Instagram

Η makeup artist διασημοτήτων, Laney Chantal, της οποίας το πλήρες όνομα είναι Alaina Chantal Parkhurst, πέθανε από “τυχαία υπερβολική δόση” το Halloween σε ηλικία 33 ετών, σύμφωνα με μια δημόσια νεκρολογία που έγραψε η οικογένειά της.

Σε ανάρτησή της στο Facebook η μητέρα της, Brandy Parkhurst, αποκάλυψε ότι η 33χρονη έδινε μάχη με πολλές ψυχικές ασθένειες. Σημείωσε ότι η κόρη της δεν αυτοκτόνησε ούτε πέθανε από “ναρκωτικά του δρόμου”, αλλά “πήρε υπερβολική δόση από συνταγογραφούμενα φάρμακα” έπειτα από “σοβαρή κρίση άγχους εκείνο το βράδυ”.

Η Chantal ήταν γνωστή για την εμφάνισή της στο reality show “Face Off” και εργάστηκε με κορυφαίους makeup artists για το “Montero” του Lil Nas X που κέρδισε το 2021 το βραβείο για το βίντεο της χρονιάς του MTV. Έξι μήνες πριν από τον θάνατό της είχε κάνει ανάρτηση με φωτογραφία από ροζ φέρετρο. Η οικογένειά της σημείωσε ότι “έδινε μάχη με αρκετές ψυχικές ασθένειες σε όλη τη διάρκεια της ενήλικης ζωής της” και ζήτησε για δωρεές προς τιμήν της για να συνεισφέρει στην ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία.

Η Parkhurst είπε ότι η οικογένεια πρόσθεσε “αιτία θανάτου στη νεκρολογία” επειδή δεν ήθελε να αρχίσουν οι φήμες για το πώς πέθανε η κόρη της. “Επιτρέψτε μου να το ξεκαθαρίσω αυτό. Η Laney δεν αυτοκτόνησε, δεν “έκανε χρήση”, δεν αγόραζε ναρκωτικά του δρόμου και δεν έπαιρνε “άσχημο πράγμα” στο Hallowicked“, έγραφε η ανάρτηση.

“Καθώς η οικογένειά μας ετοιμάζεται να οργανώσει κηδεία/μνημόσυνο για την κόρη/την αδερφή/τη θεία/ανιψιά μας, κάτι που δεν θα ευχόμουν σε κανέναν, θα ενημερώσω όλους τι προκάλεσε τον θάνατο της Alaina” προστέθηκε.

Ως μέρος της ανάρτησης, η μητέρα της Chantal δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου απεικονίζονταν 9 φιαλίδια φαρμάκων γράφοντας: “Αυτή η φωτογραφία; Είναι τα φάρμακα της Laney. Στην πραγματικότητα είναι περίπου το μισό από αυτό που έπαιρνε κάθε μέρα. Έτσι μοιάζει η ψυχική ασθένεια”, συνέχισε.

Η Laney υπέφερε από διπολική, οριακή, σωματική δυσμορφία (μπορείτε να φανταστείτε ότι το όμορφο κορίτσι δύσκολα θα μπορούσε να κοιτάξει στον καθρέφτη;) και έντονο άγχος. Τη στιγμή του θανάτου της ήταν σε λίστα αναμονής για να πάει σε ένα εντατικό πρόγραμμα εξωτερικών ασθενών Borderline στο Σικάγο“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα