Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Γιώργο Θεοφάνους: “Aυτό που είπε για τους ONE ήταν μικρόψυχο”

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ήταν καλεσμένος στο “Στούντιο 4” το απόγευμα της Παρασκευής. Όπως ήταν φυσικό η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους, ο οποίος αναφερόμενος στους ONE έκανε λόγο για “περιορισμένες φωνητικές ικανότητες”.

“Εγώ αποφάσισα να φύγω από τους ΟΝΕ, δεν άντεχα άλλο, ήταν πολλές οι διαφωνίες με τον Γιώργο. Ήταν και η φιλοδοξία για solo καριέρα, αλλά δεν μπορούσα να το διαχειριστώ… Σαν αδελφός μου ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους και ακόμα αν βρεθούμε και είμαστε στα καλά μας. Όταν κάτι δεν πηγαίνει άλλο οδηγείται στην καταστροφή αν δεν το σταματήσεις”, τόνισε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και πρόσθεσε:

“Υπήρχε λόγος να πυροβολήσει τα πόδια του και να πει ξαφνικά από το πουθενά… Βγαίνει και λίγο κακία, λίγο πικρία, λίγο μικρόψυχο το είδα όλο αυτό ότι οι ΟΝΕ ήταν περιορισμένων δυνατοτήτων. Αυτός τους διάλεξε, όχι εγώ. Με στεναχωρούν όλα αυτά. Κάποια στιγμή έπρεπε να απαντήσω. Γιατί θυμήθηκε να το πει τώρα, μετά από τόσα τραγούδια, από τόσες επιτυχίες; Είχε τόσα οφέλη”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα