Κατίνα Παξινού: 50 χρόνια από τον θάνατό της – Σπάνια φωτογραφία με τον Αλέξη Μινωτή στην πολυτελή κατοικία τους στο Λος Άντζελες

Σαν σήμερα έφυγε το 1973 από τη ζωή η σπουδαία Κατίνα Παξινού. Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία η τεράστια Ελληνίδα ηθοποιός ποζάρει με τον σύζυγό της και επίσης μεγάλο ηθοποιό, Αλέξη Μινωτή στην πολυτελή κατοικία που νοικιάζουν στο Λος Άντζελες στα μέσα της δεκαετίας του ’40.

Γράφει ο Άρης Λουπάσης στην ανάρτησή του:

“Η Κατίνα Παξινού με τον Αλέξη Μινωτή στα μέσα της δεκαετίας του ’40 στην πολυτελή κατοικία που νοικιάζουν, στα πλαίσια της δεκάχρονης διαμονής τους στην Αμερική, όπου πραγματοποιούν μια αξιόλογη καριέρα στο διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα. Μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου όπως Μέριλιν Μονρόε, Κάρι Γκραντ, Γκάρυ Κούπερ και ο θρυλικός συγγραφέας που είναι και γείτονας τους, Έρνεστ Χέμινγουεϊ, τους επισκέπτονται συχνά για να δοκιμάσουν τις μοναδικές σπεσιαλιτέ της, καθώς υπήρξε και εξαιρετική μαγείρισσα. Η απόλυτη ιέρεια της υποκριτικής τέχνης και ένας μύθος παγκόσμιου βεληνεκούς που χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο Όσκαρ και τη Χρυσή Σφαίρα, έφυγε σαν σήμερα από τη ζωή πριν ακριβώς 50 χρόνια”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα