Julee Cruise: Πέθανε η “φωνή” τoυ “Twin Peaks” – Έπασχε από Λύκο

Σε ηλικία 65 ετών πέθανε η τραγουδίστρια Julee Cruise η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Η Cruise έγινε γνωστή για το τραγούδι της “Falling“, που ήταν το μουσικό θέμα της σειράς “Twin Peaks“. Πριν από τέσσερα χρόνια η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει ότι έδινε μάχη με το αυτόανοσο νόσημα του Λύκου.

Ο σύζυγός της, Edward Grinnan, έγραψε στο Facebook: “Έφυγε από αυτό το βασίλειο με τους δικούς της όρους. Καμία μετάνοια. Τώρα ξεκουράζεται… Έπαιζα το τραγούδι των B-52 “Roam” στη διάρκεια της μετάβασής της. Τώρα θα περιφέρεται για πάντα. Αναπαύσου εν ειρήνη, αγάπη μου”

Η Cruise,που γεννήθηκε στην Αϊόβα, συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον σκηνοθέτη του Twin Peaks, David Lynch, το 1986 για την ταινία του “Blue Velvet”, στο οποίο τραγουδούσε το “Mysteries of Love” τη μουσική συνεργασία της με τον Angelo Badalamenti.

Το 1990 εμφανίστηκε στο πλευρό των Nicolas Cage και Laura Dern στη θεατρική παραγωγή του σκηνοθέτη “Industrial Symphony No. 1” και επίσης ως τραγουδίστρια στο “Twin Peaks”, όπως επίσης και στο spin-off της ταινίας “Twin Peaks: Fire Walk With Me” αλλά και στην τρίτη σεζόν “Τwin Peaks: The Return” το 2017. Η Julee έκανε περιοδεία και ως μέλος των B-52 τη δεκαετία του 1990. 

Ο λύκος είναι μια χρόνια συστηματική φλεγμονώδης αυτοάνοση πάθηση που συμβαίνει όταν το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου επιτίθεται στους ίδιους του τους ιστούς και τα όργανα. Η φλεγμονή μπορεί να επηρεάσει διαφορετικά όργανα του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των αρθρώσεων, του δέρματος, των νεφρών, του αίματος, του εγκεφάλου, της καρδιάς και των πνευμόνων

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα