Jonathan Thompson: Πήρε προαγωγή ο σέξι στρατιωτικός με το κιλτ

Ο σέξι αξιωματικός του βασιλικού ιππικού με το κιλτ έκλεψε τις εντυπώσεις τις ημέρες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς στεκόταν ακοίμητος φρουρός στο πλευρό του νέου βασιλιά, Κάρολου.

Ο ταγματάρχης Jonathan Thompson, σαν άλλος Χαϊλάντερ, έκλεψε τις εντυπώσεις αποκτώντας πλήθος θαυμαστριών που παραληρούσαν στα social media για χάρη του.

Ο 39χρονος αξιωματικός του 5ου Βασιλικού Συντάγματος του Τάγματος της Σκωτίας, ήταν κάποτε ο ανώτερος σωματοφύλακας της βασίλισσας. Τις ημέρες μετά τον θάνατό της βρέθηκε στο επίκεντρο των ιστορικών γεγονότων ως ο βοηθός του βασιλιά Κάρολου Γ’, έναν ρόλο που είχε όταν ο Κάρολος ήταν πρίγκιπας της Ουαλίας.

Τώρα έγινε γνωστό ότι ο εντυπωσιακός Ταγματάρχης έλαβε προαγωγή και έγινε Αντισυνταγματάρχης, ενώ πήρε και αύξηση στον μισθό του. Πλέον κερδίζει έως και 87.716 λίρες, από τις 64.642 που λαμβάνει ένας ταγματάρχης του στρατού. Βέβαια, μετά την προαγωγή πρέπει να αλλάξει και το παρατσούκλι που χρησιμοποιούν οι θαυμάστριές του “Ταγματάρχης Johnny”.

Ο εντυπωσιακός στρατιωτικός είναι παντρεμένος εδώ και 13 χρόνια με ένα επιτυχημένο και εξίσου λαμπερό στέλεχος μάρκετινγκ, την Caroline.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα