John Schneider: Σάλο προκάλεσε ο σταρ των “Dukes of Hazzard” με τη δήλωσή του για δημόσιο απαγχονισμό του Joe Biden
Ο John Schneider
Credit: John Schneider/Instagram

Σάλο προκάλεσε ο John Schneider με τα προκλητικά σχόλιά του στο X (πρώην Twitter) γράφοντας ότι ο πρόεδρος Joe Biden και ο γιος του (προφανώς ο Hunter) θα έπρεπε να κρεμαστούν δημοσίως.

Η ανάρτηση, η οποία πλέον έχει διαγραφεί, ανέβηκε ως screenshot από τον χρήστη του X TVMoJoe. Σύμφωνα με το Deadline, ο 63χρονος σταρ των Dukes of Hazzard, εξέφρασε την άποψη ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ένοχος για προδοσία και θα έπρεπε να κρεμαστεί δημόσια.

Η απάντηση του Schneider στον σάλο

Το Decider επικοινώνησε με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Schneider, ο οποίος δήλωσε εκ μέρους του τα εξής: “Σοβαρά, παιδιά; Αυτό είναι το τελευταίο μου σχόλιο σε αυτό το θέμα. Ούτε είπα ούτε υπονόησα κάτι τέτοιο. Παρά τα πρωτοσέλιδα που ισχυρίζονται το αντίθετο, στην ανάρτησή μου, δεν κάλεσα σε καμία περίπτωση σε πράξη βίας ή απείλησα έναν πρόεδρο των ΗΠΑ, όπως έχουν κάνει πολλοί άλλοι διάσημοι στο παρελθόν. Σας προτείνω να ξαναδιαβάσετε την πραγματική μου ανάρτηση και να δώσετε προσοχή στις λέξεις πριν πιστέψετε αυτές τις ανοησίες.

Είναι η θέση μου, την οποία δικαιούμαι να έχω, ότι ορισμένοι από τους ηγέτες του έθνους μας στην Ουάσινγκτον έχουν χάσει τον δρόμο τους και η διαφθορά οργιάζει, τόσο στα σύνορα του έθνους μας όσο και στο εξωτερικό. Η διαφάνεια και η λογοδοσία πρέπει να συμβεί προκειμένου να επιβιώσει η συνταγματική μας δημοκρατία. Δεν υπάρχει καμία απειλή που να υπονοείται ή άλλως πως σε αυτή τη δήλωση“.

Σύμφωνα με το Newsweek, η ανάρτηση του Schneider έγινε με αφορμή αντίστοιχη του Biden που επέκρινε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump. Ο Biden έγραφε ότι ο Trump “αποτελεί πολλές απειλές για τη χώρα μας”.

Σύμφωνα με το Deadline,  η Μυστική Υπηρεσία ξεκίνησε έρευνα για τα σχόλιά του.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα