Jeremiah Green: Πέθανε ο ντράμερ των Modest Mouse στα 45 του χρόνια
Credit: Modest Mouse/Instagram

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών ο Jeremiah Green, ο ντράμερ και ιδρυτικό μέλος του indie rock συγκροτήματος Modest Mouse.

Ο Green πέθανε το βράδυ του Σαββάτου έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, όπως ανακοίνωσε το συγκρότημα λίγο αργότερα με δήλωσή του στo Instagram. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η μητέρα του είχε ανεβάσει στα social media την είδηση ότι ο γιος της είχε διαγνωστεί με καρκίνο σε στάδιο τέσσερα. Ωστόσο, ούτε αυτή ούτε το συγκρότημα ανακοίνωσαν το είδος του καρκίνου με το οποίο έδινε μάχη ο ντράμερ.

Οι Modest Mouse, αποχαιρετώντας τον Jeremiah Green, έγραψαν σε ανάρτησή τους στο Instagram:

Δεν ξέρουμε έναν τρόπο να το πούμε όμορφα αυτό. Σήμερα χάσαμε τον αγαπημένο μας φίλο, Jeremiah. Ξάπλωσε να ξεκουραστεί και απλώς χάθηκε. Θα θέλαμε να πούμε ένα σωρό όμορφα λόγια αυτήν τη στιγμή, αλλά δεν είναι η ώρα. Αυτά θα έρθουν αργότερα και από πολλούς ανθρώπους. Να εκτιμάτε την αγάπη που δίνετε, παίρνετε, έχετε δώσει και θα πάετε. Πάνω απ’ όλα ο Jeremiah είχε την αγάπη. Σας αγαπάμε”.

Ο Green ίδρυσε τους Μodest Mouse το 1992 στην Ουάσινγκτον με τον τραγουδιστή και κιθαρίστα Isaac Brock και τον μοασίστα Eric Judy, που έφυγε από το συγκρότημα το 2012.

Ο Green αποχώρησε για λίγο από το συγκρότημα το 2003, αλλά επέστρεψε σύντομα και από τότε είναι με τους Modest Mouse. Το στιλ παιξίματος ντραμς του Green ήταν ιδιαίτερα αναγνωρισμένο ανάμεσα στους θαυμαστές της indie rock. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα