JayDaYoungan: Νεκρός στα 24 του ο ράπερ – Δέχθηκε πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του στη Λουιζιάνα
Instagram/@jaydayoungan

Νεκρός είναι ο ανερχόμενος ράπερ JayDaYoungan, στα 24 του χρόνια, έπειτα από πυροβολισμούς που δέχθηκε την Τετάρτη το βράδυ έξω από το σπίτι του στη Λουιζιάνα.

Ο 24χρονος ράπερ, γνωστός για τις επιτυχίες του “23 Island” και “Elimination” δέχθηκε την επίθεση μαζί με έναν συγγενή του, τον Kenyatta Scott Sr., όπως επιβεβαίωσε το Αστυνομικό Τμήμα της Bogalusa στην Post.

Instagram/@jaydayoungan

Το περισταστικό συνέβη γύρω στις 18.00, με τον ράπερ του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Javorius Tykies Scott, να μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Τελικά, ο JayDaYoungan υπέκυψε στα τραύματά του λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Ο συγγενής του παραμένει νοσηλευόμενος σε σταθερή κατάσταση.

“Αυτή είναι μια πολύ ρευστή κατάσταση. Οι αξιωματικοί μας εργάζονται επιμελώς για να εντοπίσουν τους υπεύθυνους γι’ αυτά τα εγκλήματα” αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Oι αστυνομικοί είπαν ότι άλλο ένα περιστατικό με πυροβολισμούς συνέβη περίπου 30 λεπτά μετά από εκείνο στο οποίο εμπλέκεται ο ράπερ. Οι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι οι πυροβολισμοί ενδεχομένως να συνδέονται. Ο JayDaYoungan αφήνει πίσω του έναν μικρούλη γιο, σύμφωνα με αναρτήσεις του στα social media.

Ώρες πριν από τον θάνατό του, είχε ανεβάσει βίντεο στο Instagram με ένα παιδί που φέρεται να είναι ο γιος του.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα