Jak Knight: Νεκρός στα 28 του ο stand up κωμικός
Momodu Mansaray/Getty Images)

Στα 28 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο stand up κωμικός Jak Knight βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο του Χόλιγουντ.

Τον θάνατό του επιβεβαίωσε η οικογένειά του σε Μέσα Ενημέρωσης. Ο Knight είχε πρωταγωνιστήσει στην κωμική σειρά του Netflix “Big Mouth” και έδωσε τη φωνή του στον χαρακτήρα Devon.

To βράδυ της πρεμιέρας του Bust Down. H Angela Lewis στα αριστερά, ο Jak Knight και η Sam Jay. Photo by: Alberto Rodriguez/Peacock/NBCU Photo Bank via Getty Images

Πέθανε την Πέμπτη το βράδυ στο Λος Άντζελες σύμφωνα με το Hollywood Reporter και άλλα Μέσα που επικαλούνται ανακοίνωση της οικογένειας του Knight την οποία έδωσε στη δημοσιότητα εκπρόσωπός της. Δεν αναφέρονται αίτια θανάτου του γνωστού κωμικού.

Ο Knight συνδημιούργησε και πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του Peacock “Bust Down”. Επίσης, ήταν εκτελεστικός παραγωγός στο talk show του ΗΒΟ “Pause With Sam Jay”. Ήταν υποψήφιος φέτος για το βραβείο Writers Guild of America για τη δουλειά του στην εκπομπή. Είχε γράψει τη σειρά “Black-ish”. Πρόσφατα είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα της σειράς “First Time Female Director”.

Momodu Mansaray/Getty Images)

Καταγόταν από το Σιάτλ αλλά ζούσε στο Λος Άντζελες. Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε το Χόλιγουντ και συνάδελφοί του έσπευσαν να εκφράσουν την οδύνη τους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα