Ivanka Trump: Σοκαριστική αποκάλυψη για την υγεία του συζύγου της – Είχε καρκίνο ενώ ήταν σύμβουλος στον Λευκό Οίκο
Instagram @ivankatrump

Δύσκολες ώρες πέρασε η Ivanka Trump όταν ήταν σύμβουλος του πατέρα της, Donald Trump στον Λευκό Οίκο, καθώς, όπως αποκαλύπτεται, ο σύζυγός της, επίσης σύμβουλος του τότε προέδρου των ΗΠΑ έπασχε από καρκίνο του θυρεοειδούς και έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση.

ANDREW HARNIK/AP

Ο Jared Kushner έγραψε για την περιπέτεια της υγείας του, που ποτέ δεν διέρρευσε στα Μέσα, στα αναμενόμενα απομνημονεύματά του “Breaking History: A White House Memoir“, απόσπασμα των οποίων δημοσίευσαν οι New York Times.

Ο Kushner θυμάται μία συζήτηση που είχε με τον γιατρό του Λευκού Οίκου Sean Conley τον Οκτώβριο του 2019 στη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Τέξας. “Το πρωί που ταξίδεψα στο Τέξας για να παραστώ στα εγκαίνια εργοστασίου του Louis Vuitton, ο γιατρός του Λευκού Οίκου Sean Conley με πήρε στον ιατρικό θάλαμο του Air Force One” γράφει ο Kushner και προσθέτει: “Ήρθαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων από το Walter Reed. Όπως φαίνεται έχεις καρκίνο. Πρέπει να προγραμματίσουμε το χειρουργείο αμέσως“.

Ο σύζυγος της κόρης του προέδρου των ΗΠΑ είπε στον γιατρό να περιμένει και να έρθει από το γραφείο του την επόμενη ημέρα. “Σε παρακαλώ, μην πεις τίποτα σε κανέναν, ιδιαίτερα στη σύζυγό μου και τον πεθερό μου” τον παρακάλεσε ο Kushner αναφερόμενος στην Ivanka Trump και τον Donald Trump. 

Ένας γιατρός στο New York-Presbyterian Hospital κατέληξε στο συμπέρασμα ότι χρειαζόμουν χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσω μία ασυνήθιστη μάζα στον θυρεοειδή μου και προγραμματίσαμε την επέμβαση για την Παρασκευή πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών” προσθέτει ο Kushner και σημειώνει: “Έτσι, πίστευα ότι θα έχανα τον λιγότερο δυνατό χρόνο από το γραφείο. Η απουσία μου μπορεί και να περνούσε απαρατήρητη. Έτσι το ήθελα. Ήταν προσωπικό πρόβλημα και όχι για δημόσια κατανάλωση”.

Oι μόνοι που γνώριζαν ήταν η σύζυγός του Ivanka Trump και δύο από τους βοηθούς του, Avi και Cassidy καθώς και ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Mick Mulvaney. Ωστόσο, όπως σημειώνει, ο πρόεδρος το έμαθε και τον κάλεσε στο γραφείο του. Όταν ο Kushner τον ρώτησε πώς το έμαθε εκείνος απάντησε “είμαι ο πρόεδρος, τα ξέρω όλα” και τον καθησύχασε ότι το μυστικό του θα παραμείνει μυστικό καθώς του αρέσει να κρατά προσωπικά πράγματα ιδιωτικά. Το βιβλίο κυκλοφορεί στις 23 Αυγούστου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα