Ηθοποιός πέθανε ξαφνικά στη σκηνή του θεάτρου
κερί
Credit: 123RF

Ο ερασιτέχνης ηθοποιός Μανώλης Γεωργιάδης πέθανε ξαφνικά στη σκηνή του θεάτρου το βράδυ της Δευτέρας (8/4), σύμφωνα με πληροφορίες του instyle.gr

Ο 62χρονος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ενώ έπαιζε στην παράσταση «Φίλοι Αθάνατοι» στο θέατρο ΝΟΥΣ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία, ωστόσο στη σχετική σελίδα της εν λόγω παράστασης στο facebook, υπάρχει η εξής ανάρτηση:

«Λόγω ανωτέρας βίας όλες οι παραστάσεις θα ακυρωθούν. Θα ενημερωθείτε σύντομα για την διαδικασία επιστροφής των χρημάτων».

Την δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο του ερασιτέχνη ηθοποιού Μανώλη Γεωργιάδη επιβεβαίωσε στο instyle.gr ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ίδιος σε ανάρτηση που έκανε στο facebook έγραψε χαρακτηριστικά:

«Χθες το βράδυ η αληθινή ζωή έδειξε το σκληρό της πρόσωπο πάνω στην σκηνή του θεάτρου.Ο ερασιτέχνης ηθοποιός Μανώλης Γεωργιάδης που συμμετείχε στην παράσταση του εκλεκτού μας συναδέλφου Αντώνη Καλοιμοιράκη στο θέατρο ΝΟΥΣ άφησε την τελευταία του πνοή επί σκηνής καθώς έπαιζε. Το συγκλονιστικό αυτό γεγονός στο οποίο τυχαία βρεθήκαμε μάρτυρες αφού παρακολουθούσαμε στην διπλανή αίθουσα άλλη παράσταση, φέρνει στο φως την σκληρή πραγματικότητα του θεάτρου.. Καλό ταξίδι στον εργάτη αυτόν του θεάτρου από όλους μας».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα