Cole Brings Plenty: Νεκρός εντοπίστηκε στα 27 του ο ηθοποιός του “1923”
Cole Brings Plenty
Credit: Cole Brings Plenty / Instagram

Το πτώμα του ηθοποιού του “1923” Cole Brings Plenty ανακαλύφθηκε στο Κάνσας, λίγες ημέρες αφού κηρύχθηκε ύποπτος σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας και δηλώθηκε η εξαφάνισή του, σύμφωνα με τις Αρχές.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Τζόνσον ανακοίνωσε ότι ο 27χρονος Brings Plenty ανακαλύφθηκε σε αγροτική περιοχή του Κάνσας, την Παρασκευή 5 Απριλίου γύρω στις 11:45 π.μ., αφού οι αστυνομικοί έλαβαν αναφορές για ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο.

“Οι αστυνομικοί έλεγξαν την περιοχή και ανακάλυψαν έναν νεκρό άνδρα σε μια δασώδη περιοχή μακριά από το όχημα”, έγραψε το γραφείο του σερίφη στην ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι το αυτοκίνητο ανακαλύφθηκε στην περιοχή 200th και Homestead Lane. “Ο νεκρός άνδρας ταυτοποιήθηκε ως ο Cole Brings Plenty, 27 ετών”.

Ο Brings Plenty, ανιψιός του πρωταγωνιστή του Yellowstone Mo Brings Plenty και ηθοποιός στην παράλληλη σειρά της σειράς, 1923, αναφέρθηκε ως αγνοούμενος για πρώτη φορά στις 2 Απριλίου.

Ο Mo, 54 ετών, μοιράστηκε τότε στο Instagram μια αφίσα του ανιψιού του ως αγνοουμένου, ανακοινώνοντας ότι ο Cole εθεάθη για τελευταία φορά το βράδυ της Κυριακής σε ένα λευκό Ford Explorer. Σύμφωνα με την αφίσα, δεν πήγε σε ραντεβού με τον ατζέντη του για μια τηλεοπτική σειρά, κάτι που ήταν “αχαρακτήριστο” γι’ αυτόν, και αυτό σήμανε συναγερμό στην οικογένειά του.

Ο 27χρονος ηθοποιός υποδύθηκε τον βοσκό Pete Plenty Clouds στο 1923, εθεάθη για τελευταία φορά να φεύγει από το Λόρενς του Κάνσας με το αυτοκίνητό του τις “πρώτες πρωινές ώρες” της Κυριακής, σύμφωνα με την αφίσα.

Λίγες ώρες αφού ο σταρ του Yellowstone ανέβασε την αφίσα του αγνοουμένου, το αστυνομικό τμήμα του Lawrence εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κατονομάζει τον Cole ως ύποπτο για ένα περιστατικό που “περιλαμβάνει ισχυρισμούς για ενδοοικογενειακή βία“. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι Αρχές “ανταποκρίθηκαν σε αναφορές για μια γυναίκα που φώναζε για βοήθεια” σε ένα διαμέρισμα το πρωί της Κυριακής. Αφού η έρευνα εντόπισε τον Brings Plenty ως ύποπτο, “οι κάμερες κυκλοφορίας τον έδειξαν να φεύγει από την πόλη αμέσως μετά το περιστατικό.”

Εκτός από το γεγονός ότι κατονομάζεται ως ύποπτος, η αστυνομία δήλωσε ότι “έχει πιθανή αιτία για τη σύλληψή του και εξέδωσε προειδοποίηση προς τις υπηρεσίες της περιοχής“.

Mόλις έγινε γνωστό ότι ο νεαρός ηθοποιός βρέθηκε νεκρός, ο θείος του πρωταγωνιστής του Yellowstone Mo Brings Plenty ανέβασε τη σπαρακτική ανακοίνωση του πατέρα του Cole στο Ιnstagram: “Είμαι βαθύτατα λυπημένος που επιβεβαιώνω ότι ο γιος μου, Cole, βρέθηκε και δεν είναι πια μαζί μας.

Θέλουμε να εκφράσουμε την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μας σε όλους για τις προσευχές και τις θετικές σκέψεις που στείλατε για τον Cole. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους όσοι ήρθαν να περπατήσουν δίπλα μας καθώς ψάχναμε για τον γιο μου και παρείχαν τους πόρους που χρειαζόμασταν για να επεκτείνουμε τις περιοχές αναζήτησης μας.

Έμαθα αυτή την εβδομάδα πόσοι άνθρωποι ήξεραν την καλοσύνη στην καρδιά του Cole και τον αγάπησαν. Κατά τη διάρκεια αυτής της απίστευτα δύσκολης περιόδου, ζητάμε ιδιωτικότητα καθώς επεξεργαζόμαστε τη θλίψη μας και αντιλαμβανόμαστε πώς προχωράμε μπροστά.

Παρακαλώ ξέρετε ότι σας εκτιμούμε και εκτιμούμε την κατανόησή σας”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα