Ιταλίδα κάνει έξωση στους δύο ενήλικες γιους της στα 40 τους – “Παράσιτα”
Credit: imdb.com/Πλάνο από την ταινία: 30άρης από σπίτι

Δικαστική νίκη για μία 75χρονη Ιταλίδα, που κατάφερε να κάνει έξωση στους δύο 40χρονους γιους της.

Η 75χρονη μητέρα στην Ιταλία κατάφερε να εκδιώξει από το σπίτι της τους δύο ενήλικες γιους της, οι οποίοι είναι και οι δύο 40 ετών και εργάζονται, σύμφωνα με ΜΜΕ.

Το CNN μετέδωσε ότι δικαστήριο της Παβία, στην περιφέρεια της Λομβαρδίας, τάχθηκε υπέρ της μητέρας. Η 75χρονη κατέθεσε αγωγή για να απομακρυνθούν οι δύο άνδρες, ηλικίας 40 και 42 ετών, από το σπίτι.

Η γυναίκα περιέγραψε τους γιους της ως “παράσιτα” στα δικαστικά έγγραφα. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι οι δυο τους ζούσαν στο οικογενειακό διαμέρισμα χωρίς να συνεισφέρουν οικονομικά. Επιπλέον, δεν βοηθούσαν στη συντήρηση του νοικοκυριού, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο Guardian ανέφερε ότι η μητέρα είχε επανειλημμένα προσπαθήσει να ζητήσει από τους γιους της να ζήσουν μόνοι τους. Σύμφωνα με τη γυναίκα, “κανένας από αυτούς δεν ήθελε”, γράφει η ιταλική εφημερίδα La Provincia Pavese.

Μία δικαστής δήλωσε ότι οι δύο άνδρες έχουν προθεσμία έως τις 18 Δεκεμβρίου για να φύγουν από το διαμέρισμα, σύμφωνα με το CNN.

Όπως έγραψε η δικαστής, Simona Caterbi, το ενήλικο παιδί δεν έχει άνευ όρων δικαίωμα να παραμείνει στο πατρικό του, που ανήκει αποκλειστικά στους γονείς. Και μάλιστα χωρίς τη θέλησή τους και μόνο λόγω του οικογενειακού δεσμού.

Σύμφωνα με το vanityfair.it, στην Παβία τα παιδιά πρέπει να εγκαταλείπουν το σπίτι σε ηλικία 30 ετών.

Ενώ οι γονείς υποχρεούνται να παρέχουν “διατροφή” στα παιδιά τους, η δικαστής είπε ότι αυτό δεν ισχύει πλέον σ’ αυτή την περίπτωση, αφού οι δύο γιοι είναι άνω των 40 ετών, σύμφωνα με τον Guardian.

Η μητέρα είναι συνταξιούχος και σε διάσταση με τον πατέρα των γιων της. Ζει με μια σύνταξη με την οποία καλύπτει την αγορά τροφίμων και τη συντήρηση του σπιτιού της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα