Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η άλλη πλευρά της ζωής της – Μοιράζεται στιγμές από τον αγώνα αποκατάστασης

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι μια μαχήτρια της ζωής και το αποδεικνύει με τον καθημερινό αγώνα της, μετά τη φριχτή επίθεση, που δέχθηκε με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα τον Μάιο του 2020. Από τότε η ζωή της άλλαξε ριζικά αλλά η ίδια δεν το έβαλε κάτω.

Με θετική ενέργεια και δύναμη ψυχής προσπαθεί να νικήσει τον εφιάλτη. Το καλοκαίρι που πέρασε, μάλιστα, κατάφερε να γευθεί κάποιες στιγμές κανονικότητας καθώς απόλαυσε τον ήλιο, έστω τις απογευματινές ώρες, ενώ πήγε και διακοπές με φίλες της.

Πέρα, όμως, από τις στιγμές ξεγνοιασιάς, η Ιωάννα μοιράζεται με τους ακολούθους της και τις δυσκολίες που βιώνει στο ταξίδι αυτό της αποκατάστασης, καθώς τα χειρουργεία συνεχίζονται και τα τραύματα χρειάζονται τακτική φροντίδα.

Στέλνοντας μήνυμα δύναμης, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέβασε φωτογραφίες μέσα από την κλινική στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και δηλώνει ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει.

Δεν πιστεύω να σας κακόμαθα και να με βαρεθήκατε με την μπλε πόδια… Πάντα θα σας δείχνω και την άλλη πλευρά, που είναι και πιο αληθινή..και μέρος της ζωής μου. Η αποκατάσταση συνεχίζεται, με τους γιατρούς στο πλευρό μου και με εμένα να μην εγκαταλείπω” έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα