Ηλίας Ψινάκης: Απασφάλισε κατά της ΕΡΤ για την Eurovision: “Έντυσαν ένα παιδάκι προσκοπάκι και το έστειλαν”
Credit: Ηλίας Ψινάκης/Instagram

O Ηλίας Ψινάκης μίλησε με πολύ σκληρή γλώσσα για τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2023 με τον Victor Vernicos. Όπως είναι γνωστό η χώρα μας αποκλείστηκε από τον τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Λίβερπουλ.

“Το τραγούδι που στείλαμε στη Eurovision είναι αίσχος. Η ΕΡΤ δεν καταλαβαίνω τι έχει πάθει. Η επιτροπή που αποφασίζει τα τραγούδια, είναι μια γελοιότητα… Με ένα παιδάκι που το ντύσανε προσκοπάκι και το έστειλαν να εκπροσωπήσει τη χώρα μας με τα δικά μας λεφτά”, τόνισε ο Ηλίας Ψινάκης και πρόσθεσε:

“Ούτε η εικόνα είναι σωστή για την Ελλάδα, ούτε η κίνηση, ούτε η επιλογή τους, ούτε τίποτα. Εφόσον έχουν την επιλογή του Κούρτη, έναν τενόρο με ένα τρομερό τραγούδι και στείλανε το παιδάκι προσκοπάκι. Εγώ δεν είμαι ικανός να πω ποιον θα έστελνα γιατί εγώ τη μόνη φορά που ασχολήθηκα, έφερα την τρίτη θέση με την ομάδα. Ο Φωκάς ξέρει καλύτερα κι έχουμε πάει με την Ρωσία κι είναι μέσα στην τριάδα. Ο Καλημέρης που είναι εδώ, ο Φωκάς, ο Καπετανίδης είναι dream team πλην και της Γερμανού που γράφει στίχο. Αυτοί ξέρουν τι πρέπει να πασάρουν στην Ευρώπη”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα