Η βασίλισσα Ελισάβετ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί – Η επική στιγμή που τρέχει να δει την ιπποδρομία

Στη δημοσιότητα έρχεται ένα σπάνιο βίντεο από μία επική στιγμή της βασίλισσας Ελισάβετ στον ιππόδρομο.

Το βίντεο του 1991, που ήρθε και πάλι στο προσκήνιο μετά τον θάνατο της βασίλισσας την περασμένη εβδομάδα, καταγράφει τη στιγμή που η Ελισάβετ τρέχει ενθουσιασμένη στο θεωρείο για να παρακολουθήσει το άλογο στο οποίο στοιχημάτισε, να κερδίζει το διάσημο ντέρμπι του Epsom.

Στο ντοκιμαντέρ του BBC του 1992, εμφανίζονται η βασίλισσα και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως η μητέρα της, στο ντέρμπι του Epsom το 1991. Άλλωστε, σε όλη τη διάρκεια της ζωής της η Ελισάβετ ήταν γνωστή για την αγάπη της στα άλογα και αρκετά από αυτά αγωνίζονταν σε ιπποδρομίες.

Στη συγκεκριμένη ιπποδρομία η βασίλισσα, ακολουθώντας την παράδοση, είχε στοιχηματίσει σ’ ένα άλογο και περίμενε να δει το αποτέλεσμα. Το άλογο που είχε επιλέξει, ο Generous ηγήθηκε από την αρχή της κούρσας.  

Στο εκπληκτικό βίντεο φαίνεται η βασίλισσα να τρέχει διασχίζοντας την αίθουσα με τα κυάλια στο χέρι για να βγει στο θεωρείο της και να παρακολουθήσει το τέλος της ιπποδρομίας. “Αυτό είναι το άλογό μου έτσι; Αυτό είναι το άλογό μου!” αναφωνεί ενθουσιασμένη καθλως στρέφεται προς τη μητέρα της, που στέκεται πίσω της και επίσης παρακολουθεί την ιπποδρομία. “Θεέ μου! Μητέρα, κερδίσαμε!” λέει η βασίλισσα που ενημερώνεται πως κέρδισε 16 λίρες.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα