Η τρελή αδυναμία του βασιλιά Κάρολου στην Kate Middleton – “Τη θεωρεί κόρη του”
O Bασιλιάς Κάρολος και η Kate Middleton
O βασιλιάς Κάρολος και η Kate Middleton, την ημέρα των Χριστουγέννων του 2014 μετά τη λειτουργία στο King's Lynn. (Photo by Danny Martindale/WireImage

Είναι γνωστό ότι ο βασιλιάς Κάρολος και η Kate Middleton μοιράζονται έναν ιδιαίτερα ισχυρό δεσμό. Έναν δεσμό που έχει ισχυροποιηθεί καθώς δίνουν και οι δύο μάχη για τη ζωή τους. Αφού η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε τη νοσηλεία της στην κλινική του Λονδίνου τον περασμένο Ιανουάριο, λίγες ώρες αργότερα και ο βασιλιάς αποκάλυψε ότι θα πρέπει και αυτός να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για διογκωμένο προστάτη.

Ο βασιλιάς λέγεται ότι επισκέφθηκε τη νύφη του ενώ νοσηλεύονταν σε κοντινά δωμάτια, δύο φορές, κάτι πρωτόγνωρο για μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο δεσμός που τους ενώνει έγινε ακόμη πιο δυνατός αφού η Kate ανακοίνωσε ότι έπασχε από καρκίνο, αρκετές μέρες αφού ο ίδιος ο βασιλιάς ανακοίνωσε τη διάγνωσή του με καρκίνο. Πριν αποκαλύψει την ασθένειά της σε ένα συγκλονιστικό βίντεο, η Kate Middleton λέγεται πως απευθύνθηκε στον πεθερό της ζητώντας τη γνώμη του. Οι δυο τους είχαν μια συνάντηση άκρως συναισθηματική με τον Κάρολο να αποχωρεί από το γεύμα με την πριγκίπισσα πολύ συγκινημένος.

Είναι πολύ κοντά”, δήλωσε πηγή στη Sun, όπως αναφέρει η Mirror και προσθέτει: “Θεωρεί την Catherine κόρη του”. Πριν σημειώσει ότι “δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μπορούν να μοιραστούν πολλά πράγματα και να στηρίξουν ο ένας τον άλλον στην πολύ προσωπική τους μάχη κατά του καρκίνου”. Μετά τη μετάδοση του βίντεο της Kate Middleton στο οποίο αποκάλυπτε ότι πάσχει από καρκίνο, ο βασιλιάς Κάρολος της έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα, όπου εγκωμίαζε το θάρρος της νύφης του να μιλήσει.

Σύμφωνα με την Jennie Bond, βασιλική εμπειρογνώμονα, “δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο καρκίνος ενίσχυσε μια ήδη πολύ δυνατή σχέση. Υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι στους οποίους ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας μπορεί να εμπιστευτεί, με τη βεβαιότητα ότι ό,τι πει θα είναι ασφαλές“, πρόσθεσε η ίδια. “Είμαι βέβαιη ότι ο Κάρολος και η Kate το βρήκαν ανακουφιστικό να μπορούν να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους, τη χημειοθεραπεία και το πώς αισθάνονται“.

Κάρολος: Στο πλευρό της νύφης του

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello! πριν από λίγες ημέρες, ο Βρετανός δημοσιογράφος, Robert Hardman, αποκάλυψε ότι ο Κάρολος ανησυχεί πολύ για τη νύφη του. “Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ανησυχεί πολύ γι’ αυτήν και αν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει για να βοηθήσει, θα το κάνει”, εξήγησε ο δημοσιογράφος. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο βασιλιάς γνωρίζει ότι το να μαθαίνεις ότι πάσχεις από μια σοβαρή ασθένεια δεν έχει τις ίδιες συνέπειες όταν είσαι νεαρή μητέρα με το να είσαι στα εβδομήντα σου. “Είμαι σίγουρος ότι ήταν πηγή παρηγοριάς για εκείνη, όπως πιθανώς ήταν και εκείνη γι’ αυτόν“, δήλωσε ο ειδικός. “Νομίζω ότι αυτό μπορεί μόνο να τους έφερε ακόμη πιο κοντά. Είχε πάντα σε μεγάλη εκτίμηση τη νύφη του. Στα μάτια του είναι απλά υπέροχη”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα