Βασιλιάς Κάρολος: Ο ξεκαρδιστικός διάλογος με ακόλουθο για τον σκύλο της που τον λένε… Camilla
O πρίγκιπας Κάρολος σε δημόσια εμφάνισή του στο παρελθόν
Credit: David W Hughes/ Shutterstock

Έναν ξεκαρδιστικό διάλογο είχε ο βασιλιάς Κάρολος με μία γυναίκα που στεκόταν ανάμεσα στο πλήθος την Κυριακή του Πάσχα, σχετικά με το 17χρονο σπάνιελ της, που το λένε Camilla.

Ο Κάρολος και η Camilla χαιρέτησαν δεκάδες ανθρώπους που βρίσκονταν έξω από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ χθες, Κυριακή του Πάσχα, στην πιο σημαντική δημόσια εμφάνιση του μονάρχη από τη διάγνωσή του με καρκίνο τον περασμένο μήνα.

Μια γυναίκα, η οποία κρατούσε μια ουαλική σημαία και ήταν ντυμένη με ένα ασορτί έντονο κόκκινο παλτό και καπέλο, κάλεσε τον βασιλιά για να τραβήξει την προσοχή του.

Είπε: “Μεγαλειότατε, η Camilla είναι 17 τώρα”. Ο Κάρολος έστρεψε πίσω το βλέμμα του και σταμάτησε πριν η γυναίκα διευκρινίσει ότι το Κάβαλιερ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ της ονομάζεται Camilla.

Ο βασιλιάς επέστρεψε το σχόλιο και το πλήθος άρχισε να γελάει με την ανταλλαγή.

Λίγα λεπτά πριν ο βασιλιάς και η βασίλισσα κλήθηκαν να διαβιβάσουν τις “καλύτερες ευχές” στην πριγκίπισσα της Ουαλίας. Μια γυναίκα από το κοινό είπε: “Τις καλύτερες ευχές μου στην πριγκίπισσα της Ουαλίας” με την Camilla να γνέφει καταφατικά και τον βασιλιά να απαντά: “Σας ευχαριστώ πολύ”.

Ο Κάρολος εθεάθη να κάνει χειραψία με 56 άτομα και υποσχέθηκε στους ανήσυχους ακολούθους του ότι κάνει το “καλύτερό” του.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα