Η πρόταση γάμου στη Ρώμη που έγινε viral – Του είπε… «όχι» μπροστά σε όλους
Πρόταση γάμου στη Ρώμη
Credit: herclueless/TikTok

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με μία πρόταση γάμου στη Ρώμη, η οποία ωστόσο δεν είχε την αναμενόμενη κατάληξη.

Ο λόγος για έναν νεαρό άνδρα που οργάνωσε ρομαντική απόδραση στη Ρώμη με την αγαπημένη του προκειμένου να της κάνει πρόταση γάμου. Το ζευγάρι χορεύει στη Via dei Condotti κάτω από τα χριστουγεννιάτικα φώτα και όλα μοιάζουν να κυλούν ομαλά βάσει σχεδίου.

Κάποια στιγμή ο άνδρας γονατίζει μπροστά στη σύντροφό του υπό τους ήχους του “O Sole Mio” από έναν πλανόδιο τενόρο. Βγάζει το δαχτυλίδι και της ζητά να τον παντρευτεί μπροστά στα μάτια πλήθος περαστικών που έχουν σταματήσει και παρακολουθούν τη ρομαντική πρόταση γάμου στη μέση του δρόμου.

«Δεν το περίμενα. Δεν ήμουν έτοιμη. Αλλά γι’ αυτό ήρθαμε στη Ρώμη;» απαντά σαστισμένη αρχικά η κοπέλα. Εμφανώς αμήχανη, ζητά επανειλημμένως από τον αγαπημένο της να σταματήσει κι ενώ ο τενόρος συνεχίζει να τραγουδά.

«Είναι ναι ή όχι;» ρωτά ο άνδρας μπροστά στους θεατές που έχουν συγκεντρωθεί και περιμένουν να ακούσουν επίσης την απάντηση.

Η γυναίκα απαντά τελικά «όχι» με τον άνδρα να σηκώνεται πληγωμένος.

@herclueless Good @Cartier ♬ original sound – herclueless
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα