Η Finos Film αποχαιρετά το 2023 με αξέχαστες ατάκες από αγαπημένες ταινίες – Το απολαυστικό βίντεο
Finos Film
Credit: Finos Film/Instagram

Η Finos Film κάνει ανασκόπηση στη χρονιά που πέρασε και αποχαιρετά το 2023 με ένα απολαυστικό βίντεο με αξέχαστες ατάκες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Η Finos Film έχει συνδέσει το όνομά της με τις πιο δημοφιλείς ταινίες της «χρυσής» περιόδου του ελληνικού κινηματογράφου και διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media. Εκεί αναρτώνται αφιερωματικά βίντεο για τους ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν στις ταινίες της αλλά και θεματικά βίντεο για συγκεκριμένες περιστάσεις.

Η ανασκόπηση του 2023 μέσα από αγαπημένες ελληνικές ταινίες

«Η Ανασκόπηση της Finos Film για το 2023! Ξεκινήσαμε αισιόδοξα και ντυθήκαμε αποκριάτικα, τιμήσαμε την ημέρα της γυναίκας, γίναμε οι καλύτεροι πελάτες, προσέξαμε την υγεία μας, ευχηθήκαμε στην μητέρα και στον πατέρα μας, ψηφίσαμε και ξαναψηφίσαμε για ένα καλύτερο αύριο, στέγνωσε το λαρύγγι μας από την κάψα και δροσιστήκαμε με ένα παγωτό, γιορτάσαμε τους νέους μας, ακούσαμε το πρώτο κουδούνι του σχολείου, ταΐσαμε ένα αδέσποτο, τρέξαμε στον μαραθώνιο, ψωνίσαμε, τσουγκρίσαμε και ήπιαμε στην υγειά μας και στην μνήμη όσων έφυγαν. Καλή χρονιά φίλες και φίλοι!», αναφέρεται στη λεζάντα της σχετικής δημοσίευσης.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα