Η “Dream Team” του ελληνικού κινηματογράφου σε μια σπάνια φωτογραφία

Μια σπάνια φωτογραφία στην οποία συνυπάρχουν πολλά ιερά τέρατα του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό το Σπίτι του Ηθοποιού στο Instagram.

Πρόκειται για την “Dream Team”, την αφρόκρεμα της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου. Συγκεκριμένα ποζάρουν μαζί η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Καρέζη, ο Κώστας Καζάκος, ο Αλέκος Αλεξανδράκης, η Νόνικα Γαληνέα, ο Κώστας Ρηγόπουλος, η Κάκια Αναλυτή, ο Άγγελος Αντωνόπουλος και η Έλλη Φωτίου, στα τέλη της δεκαετίας του 70′.

“Η αφρόκρεμα του Ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου σε μια φωτογραφία: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Καρέζη, ο Κώστας Καζάκος ο Αλέκος Αλεξανδράκης, η Νόνικα Γαληνέα, ο Νίκος Κούρκουλος, ο Κώστας Ρηγόπουλος η Κακιά Αναλυτή, ο Άγγελος Αντωνόπουλος και η Έλλη Φωτίου, ο Θεόδωρος Κρίτας και μαζί τους ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Πλυτάς και ο Υπουργός Εργασίας Κωνσταντίνος Λάσκαρης σε δείπνο για ζητήματα των Ελλήνων ηθοποιών στα τέλη της δεκαετίας του 70 στο «Σκορπιό» το Αθηναϊκό εστιατόριο που ανήκε στον σύντροφο και μετέπειτα σύζυγο της Αλίκης, Γιώργο Ηλιάδη”, αναφέρεται στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα