Γιώργος Μαζωνάκης: Στέλνει ηχηρό μήνυμα αγάπης μαγειρεύοντας για κοινωνική κουζίνα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έδειξε τις κοινωνικές του ευαισθησίες αναλαμβάνοντας ρόλο μάγειρα για την κοινωνική κουζίνα “Ο Άλλος Άνθρωπος”.

Ο γνωστός καλλιτέχνης εξέφρασε τη χαρά του που μπορεί τα μεσημέρια να μαγειρεύει για τον κόσμο και το βράδυ να τραγουδά. Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρέθηκε στη Νίκαια και μαζί με τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας “Ο Άλλος Άνθρωπος” μαγείρεψε και έστειλε ηχηρό μήνυμα αγάπης.

Είμαι στη Νίκαια, που είναι στον τόπο μου, εδώ έχω γεννηθεί, εδώ έχω μεγαλώσει, εδώ μένουν οι γονείς μου, οπότε είμαι σπίτι μου… Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά τα μεσημέρια να μαγειρεύω και τα βράδια να τραγουδώ. Ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει και είναι ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω φέτος…

Ο κόσμος το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει selfie, δεν με βοηθά καθόλου να μαγειρέψω. Αλλά αγκαλιάζει την προσπάθεια. Οι άνθρωποι που παρακολουθούν όλο αυτό, όποιος μπορεί με όποιον τρόπο μπορεί να προσφέρει τρόφιμα… Ο Θεός μας δίνει ένα χάρισμα, μια αποστολή. Αυτό το πράγμα πρέπει να το μοιραστούμε. Φεύγοντας από εδώ αισθάνομαι ευγνώμων” επεσήμανε ο γνωστός τραγουδιστής.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα