Γιατρός στη Νέα Υόρκη νάρκωνε και βίαζε τις ασθενείς του
Credit: brandonkleinvideo/123RF

Ένας ανερχόμενος γιατρός της Νέας Υόρκης κατηγορείται ότι νάρκωνε και ασελγούσε σεξουαλικά σε γυναίκες και βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες πράξεις του.

Ο 33χρονος Zhi Alan Cheng, γαστρεντερολόγος στο New York Presbyterian Queens, συνελήφθη αρχικά τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν η σύντροφός του κατήγγειλε ότι την αναισθητοποίησε στο διαμέρισμά του στην Αστόρια, χρησιμοποιώντας μια χειρουργική μάσκα με εμποτισμένο βαμβάκι με άγνωστο υγρό. Η γυναίκα ανέφερε ότι δεν θυμόταν τίποτα όταν ξύπνησε, αλλά ανακάλυψε βίντεο με τον Cheng να την κακοποιεί σεξουαλικά — μαζί και με αποσπάσματα από άλλες επιθέσεις σε διαφορετικές γυναίκες.

Σύμφωνα με τους New York Times, εκτός των παραπάνω, οι αρχές εντόπισαν στο σπίτι του συλληφθέντα ναρκωτικές ουσίες όπως φαιντανύλη, κεταμίνη και LSD.

Ο 33χρονος διώκεται για τρεις κατηγορίες βιασμού, 10 κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και επτά για σεξουαλική κακοποίηση, όπως ανακοίνωσαν οι εισαγγελείς τη Δευτέρα. Τουλάχιστον μία από τις γυναίκες ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον Cheng στο νοσοκομείο ως ασθενής του, όταν εκείνη ήταν 19 ετών.

Τα θύματά του είναι ηλικίας από 19 έως 47 ετών.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα