Marilyn Manson: Απορρίφθηκε η μήνυση της Ashley Smithline εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση
Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Απορρίφθηκε η μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση, που είχε καταθέσε το μοντέλο Ashley Smithline εναντίον του Marilyn Manson, έπειτα από περίπου δύο χρόνια.

Η Smithline ήταν η τέταρτη γυναίκα που κατέθεσε μήνυση κατά του Manson, 53, τον Ιούνιο του 2021, λέγοντας στο PEOPLE εκείνη την εποχή ότι είχε υποστεί ψυχολογική, σεξουαλική και σωματική κακοποίηση ενώ έβγαινε με τον μουσικό.

Ωστόσο, την Τρίτη, η υπόθεσή της απορρίφθηκε από δικαστή του Λος Άντζελες αφού η Smithline απέτυχε είτε να εκπροσωπήσει τον εαυτό της είτε να προσλάβει νέο δικηγόρο μετά την αποχώρηση του δικηγόρου της Jay Ellwanger. Είναι σε θέση να υποβάλει εκ νέου την αξίωσή της εάν το επιλέξει.

“Της ευχόμαστε να είναι καλά και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι θα πληρώσουν ένα σημαντικό τίμημα εκείνοι που προσπάθησαν να κάνουν κατάχρηση του νομικού μας συστήματος” δήλωσε ο δικηγόρος του Manson, Howard King.

Ο Manson, του οποίου το πραγματικό είναι Brian Warner, έχει επανειλημμένως αρνηθεί τους ισχυρισμούς της Smithline για κακοποίηση και σε δικαστική δήλωση τον Ιούλιο είπε ότι η σχέση τους το 2010, όπως και οι σχέσεις του με τουλάχιστον τρεις γυναίκες που τον κατηγορούν, ήταν συναινετική.

“Ποτέ δεν κακοποίησα, επιτέθηκα, βίασα, απείλησα ή διακίνησα καμία από αυτές τις γυναίκες, όπως ισχυρίζονται”, είπε, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το PEOPLE. “Οι κατηγορίες τους εναντίον μου για κακοποίηση, επίθεση, βιασμό, απειλές και παρόμοια είναι αδιαμφισβήτητα ψευδείς“.

Η Smithline δημοσιοποίησε τις κατηγορίες της εναντίον του σταρ στις αρχές του 2021 και με τη μήνυσή της υποστήριξε ότι ο Manson τη βίασε, την κακοποίησε σεξουαλικά, την έκοψε, τη αστίγωσε και επίσης την έκανε “brand” του χαράσσοντας τα αρχικά του στο πόδι της.

Ο Manson έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση από άλλες τουλάχιστον 15 γυναίκες, μεταξύ των οποίων η σταρ του Westworld, Evan Rachel Wood και η ηθοποιός του Game of Thrones, Esmé Bianco. Ο ίδιος έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα