Francois Hollande: Γαμπρός για πρώτη φορά στα 67 του – Ποια είναι η γυναίκα που τον έκανε να πει το “ναι”

Έκπληξη προκάλεσε η είδηση του γάμου του πρώην Προέδρου της Γαλλίας Francois Hollande στα 67 του χρόνια. Ο Hollande ορκισμένος εργένης είπε επιτέλους το μεγάλο “ναι”. Όμως, δεν είναι τυχαία και η γυναίκα που τον οδήγησε να απαρνηθεί την εργένικη ζωή.

Ένα όνομα, ένα σκάνδαλο. Julie Gayet. To ειδύλλιο του τότε Γάλλου προέδρου Francois Hollande, το 2014, με την ηθοποιό Julie Gayet είχε κάνει τα θεμέλια του Μεγάρου των Ηλυσίων να τρίζουν. Ο Γάλλος Πρόεδρος έβγαινε τα αξημέρωτα με τo σκούτερ του για να συναντήσει στα κρυφά την ερωμένη του, ενώ τότε “Πρώτη Κυρία” της Γαλλίας, αν και χωρίς επισημοποίηση της σχέσης, θεωρείτο η δημοσιογράφος Valerie Trierweiler.

Toru Hanai / Reuters/REUTERS

Ήταν τον Ιανουάριο του 2014 όταν το γαλλικό κουτσομπολίστικο περιοδικό Closer δημοσίευσε φωτογραφίες του Hollande να καταφθάνει με το σκούτερ του σε ένα διαμέρισμα κοντά στην επίσημη κατοικία του στην καρδιά του Παρισιού, για να συνευρεθεί με την Gayet. Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες συνοδεύονταν και από το ρεπορτάζ που ήταν γεμάτο με πικάντικες λεπτομέρειες, όπως ότι το ζευγάρι έστελνε τους σωματοφύλακες το πρωί για να τους φέρει κρουασάν. Η ιστορία αυτή προκάλεσε πλήγμα στην αξιοπιστία του Γάλλου Προέδρου, όπως μεταδίδει το AFP.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το ερωτικό σκάνδαλο οδήγησε στον χωρισμό του Hollande από την επίσημη αγαπημένη. Η Trierweiler αργότερα εξέδωσε τα απομνημονεύματά της, όπου αναφέρεται στον χωρισμό με τον Γάλλο Πρόεδρο και αναφέρει ότι όταν έμαθε για τον δεσμό του με την Gayet αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στην προεδρική κρεβατοκάμαρα.

Πριν από τη σχέση του με την Trierweiler ο Hollande είχε σχέση με τη Segolene Royal, κάποτε αντίπαλό του στο Σοσιαλιστικό Κόμμα. Μαζί έχουν τέσσερα παιδιά. Επίσης, δεν είχαν παντρευτεί ποτέ.

Γάμος στο δημαρχείο

To καλά φυλαγμένο μυστικό έσκασε σαν “βόμβα”. Την είδηση δημοσίευσε η εφημερίδα La Montagne, η οποία και δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από τον γάμο του Hollande.

O Hollande και η Gayet παντρεύτηκαν στις 4 Ιουνίου στην  Correze στην περιοχή της Tulle, στα κεντρικά της Γαλλίας. Το μυστήριο τέλεσε ο δήμαρχος και καλός φίλος του Francois Hollande, Bernard Combes, ο οποίος τον διαδέχθηκε στον δημαρχιακό θώκο το 2008.

Η Julie Gayet, πήρε διαζύγιο το 2006 από τον Santiago Amigorena και είναι μητέρα δύο αγοριών. Στις 3 Ιουνίου, μία ημέρα πριν από τον γάμο της, γιόρτασε τα 50ά γενέθλιά της, στο Tulle.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα