Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός από το “Sex and the City”
Sex and the City
Credit: Sex and the City Tv/Instagram

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών η ηθοποιός Frances Sternhagen, που όλοι θυμούνται από τη θρυλική σειρά “Sex and the City“. Η Frances Sternhagen είχε τον ρόλο της αβάστακτης πεθεράς της Charlotte York, Bunny MacDougal, από το 2000 έως το 2002.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανακοίνωση της οικογένειά της στο αμερικανικό PEOPLE.

«Με μεγάλη μας λύπη μοιραζόμαστε την είδηση ότι η αγαπημένη μας μητέρα, η ηθοποιός Frances Sternhagen, πέθανε ειρηνικά από φυσικά αίτια στο New Rochelle της Νέας Υόρκης, στις 27 Νοεμβρίου 2023 σε ηλικία 93 ετών. Αφήνει πίσω τα 6 παιδιά, τα 9 εγγόνια και τα 2 δισέγγονά της. Μια γιορτή για την αξιοσημείωτη καριέρα και τη ζωή της έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιανουαρίου, κοντά στα 94α γενέθλιά της. Συνεχίζουμε να εμπνεόμαστε από την αγάπη και τη ζωή της» ανέφερε η ανακοίνωση.

Το “αντίο” του γιου της

Ο γιος της, δύο μέρες μετά τον θάνατό της, έγραψε στο Instagram: «Φραννί. Μαμά. Frances Sternhagen. Το βράδυ της Δευτέρας, 27 Νοεμβρίου, πέθανε ειρηνικά στο σπίτι της, ενάμιση μήνα πριν από τα 94α γενέθλιά της».

Παράλληλα δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες της μητέρας του. «Θα δημοσιεύσω περισσότερα σύντομα, αλλά προς το παρόν θέλω απλώς να ευχαριστήσω για το αξιοσημείωτο δώρο ενός καλλιτέχνη και ανθρώπου που ήταν η Frances Sternhagen».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα