Φώτης Σεργουλόπουλος σε Ζωή Κρονάκη: “Όταν λες Μαμά-δες, μπορείς να πεις κι ένα Μπαμπά-δες”

Η Ζωή Κρονάκη μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» για το ζήτημα που προέκυψε με τον τίτλο της εκπομπής “Μαμά-δες”.

«Όταν ζητάει κάποιος συμπερίληψη δεν σημαίνει ότι αντιτίθεται σε κάποιους άλλους. Η συμπερίληψη είναι κάτι, το οποίο το ζητάει κάποιος όταν βλέπει ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάτι. Και μπήκε το ερώτημα αν θα αλλάξετε τίτλο εκπομπής στις Μαμάδες;», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

“Φώτη, σε αγαπώ και σε εκτιμώ πάρα πολύ… Νομίζω ότι κάναμε κάτι πρωτοποριακό μέσα από τις Μαμά-δες ως περιεχόμενο. Φέραμε από την αρχή τη στήλη του μπαμπά που δεν είναι το πρωτοποριακό. Θεωρώ ότι ανοίξαμε ένα παράθυρο σε όλη την κοινωνία”, τόνισε η Ζωή Κρονάκη και πρόσθεσε:

“Προσπαθήσαμε να φιλοξενήσουμε γυναίκες που είχαν το δικαίωμα στη μητρότητα και γυναίκες που δεν ήθελαν να τεκνοποιήσουν. Ανοίξαμε το παράθυρο σε ομόφυλα ζευγάρια, σε ετερόκλητες οικογένειες. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε από την αρχή. Το περιεχόμενο είναι αυτό που μετράει. Εσύ την έριξες την ιδέα, η Τζένη λίγο προβληματίστηκε και είπα να το συζητήσουμε, είμαστε ανοικτοί σε όλα και για όλα”.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος απάντησε με τη σειρά του: “Θέλω να διευκρινίσω πάλι, γι’ άλλη μια φορά, ότι δεν είπε κανείς για την εκπομπή ότι δεν συμπεριλαμβάνει πράγματα. Απλά όταν λες “Μαμά-δες” μπορείς να πεις κι ένα “Μπαμπά-δες”, συμπεριλαμβάνετε μια οικογένεια σε έναν τίτλο, αν θέλετε και δεν σας πειράζει“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα